26 / 04 / 2024

Capitaltower Halkalı'da metrekaresi 5 bin 113 TL: peşine indirim!

Capitaltower Halkalı'da metrekaresi 5 bin 113 TL: peşine indirim!

Firma: Mutlu İnşaat, Miltaş İnşaat, Uzman İnşaat

Proje: Capital Tower

İçesindeki ofislerin 5 bin 113 liralık metrekare birim fiyatı ile satıldığı Capital Tower projesinde banka kredisi kullanılabiliyor. Projenin fiyatlarına KDV dahil ediliyor...




Lokasyon olarak Halkalı'da yer alan Capital Tower projesi Mutlu İnşaat, Miltaş İnşaat ve Uzman İnşaat girişimi imzası taşıyor. Arsa alanı 9 bin 550 metrekare olarak belirlenen Capital Tower projesi 35 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. 16 kattan meydana gelen Capital Tower Halkalı'nın her katında 8'er adet ofis yer alıyor. 


Capitaltower Halkalı 'da bulunan ofislerin alanları 127 metrekareden başlıyor, 248 metrekareye kadar yükseliyor. Halkalı Capital Tower ‘da satış süreci 5 bin 113 liradan başlayan fiyatlarla devam ediyor.


Capitaltower Halkalı da metrekaresi 5 bin 113 TL: peşine indirim!


Capital Tower projesinde banka kredisi kullanarak ofis sahibi olunabiliyor. Teslimlerin  Haziran’da yapılacağı projede ayrıca ofis tutarının tamamı peşin ödeniği takdirde fiyata yüzde 5 oranında indirim de uygulanıyor. Capital Tower projesinde  asansör, güvenlik, otopark ve ofis hizmetleri sunuluyor.




Telefon:0212 471 47 00

Web adresi: http://www.capitaltower.com.tr

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön