27 / 04 / 2024

Caprice Bayrampaşa'da 142 bin TL'ye ! 7 Hilal sertifikalı!

Caprice Bayrampaşa'da 142 bin TL'ye ! 7 Hilal sertifikalı!

Firma: Jetpa Holding

Proje: Caprice Gold

Jetpa Holding'in projesi Caprice Gold Bayrampaşa'da peşin fiyatlar 142 bin TL'den başlarken, taksitli ödemelerde 165 bin TL'den başlıyor...




Caprice Gold Bayrampaşa'da  Jetpa Holding  tarafından hayata geçiriliyor. 20 bin metrekare alanda inşa edilen  Caprice Gold  Bayrampaşa projesi 26 katta toplam 1.330 adet odadan meydana geliyor. Caprice Gold Bayrampaşa projesinde kral daireleri ve özel saray odaları da bulunuyor.


Önümüzdeki Aralık ayında bitirilmesi hedeflenen Caprice Gold Bayrampaşa projesi 2014 yılında hizmete sunulacak. Caprice Gold Bayrampaşa'da 1 günlük, 2 günlük, 3 günlük, 4 günlük, 5 günlük, 7 günlük ve 15 günlük devremülk satışları yapılıyor. Ayrıca Caprice Gold'da 2 günlük saray odası alana, 2 günlük saray odası ve 2 kişilik umre seyahati hediye ediliyor.


Caprice Gold Bayrampaşa'da 7 günlük oda kiralamasının peşin fiyatı 142 bin TL'den, taksitli ödemelerde de 165 bin TL'den başlıyor. Caprice Gold Bayrampaşa'da Jetpa Holding tarafından 1.667 TL kira garantisi veriliyor.


Rezidans hizmetlerinin üst seviyede tutulduğu Caprice Gold Bayrampaşa projesinde 6 ve 10. katlar arasında yer alan odalar devremülk olarak satılmaktadır. Caprice Gold Bayrampaşa devremülk projesi ORA Alışveriş ve Yaşam Merkezi ile Forum İstanbul'un yanında yer alıyor.


Caprice Gold projesi islami uygulamalara yönelik hazırlanan ve yürütülen bir proje olması sebebiyle, dünyada ilk 7 Hilal sertifikasını alan proje oldu. 



444 44 25

www.caprice.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön