24 / 04 / 2024

Carrefour ve Leroy Bursa'da şube açtı

Carrefour ve Leroy Bursa'da şube açtı

Leroy, Türkiye'deki ilk mağazasını Bursa'da törenle açtı. Carrefour da Bursa'da ikinci mağazasını aynı anda hizmete açtı



Avrupa'nın önde gelen yapı market zincirlerinden Leroy Merlin, Türkiye'deki ilk mağazasını Bursa'da törenle açtı. Bursa Otobüs Terminali girişindeki bölgede kurulan Anatolium Bursa AVM içindeki törende, Leroy Merlin'in mağazası ile CarrefourSA'nın Bursa'daki ikinci, Türkiye genelindeki 26. hipermarketinin açılışı, eş zamanlı ve birlikte yapıldı.

26'ncı Carrefour
Leroy Merlin Türkiye Genel Müdürü Pascal Lefebvre, Türkiye'deki ilk mağazalarını açtıklarını belirterek, bu mağazayı Bursa'da faaliyete geçirmekten dolayı gurur duyduklarını söyledi. Anatolium Leroy Marlin Mağaza Müdürü Patrick Le Goff da çalışanlarının motivasyonunu hiçbir zaman kaybetmemesiyle bugüne geldiklerini ifade ederek, müşterilerini, beklentilerini anlayıp, her gün en iyi şekilde karşılamayı hedeflediklerini dile getirdi. Sabancı Holding Perakende Grup Başkanı Haluk Dinçer ise CarrefourSA olarak Türkiye'nin dört bir yanında market açtıklarını belirterek, Türkiye genelinde 26 hipermarketleri, 169 süpermarketleri bulunduğunu vurguladı.
Anatolium AVM projesini geliştiren Maya Grubu'nun CEO'su Nuri Özsüer ise iki şirketin yöneticilerine, projeleri içinde yer almalarından dolayı teşekkür etti. Leroy Merlin'in bağlı olduğu Adeo Grubu ile Maya Grubu'nun perakende grubunun, Türkiye'de yapı marketleri açmak ve yatırım yapmak amacıyla 2009'da ortaklık anlaşması imzaladıklarını belirten Özsüer, çok yakında tamamı açılacak AVM'de, Türkiye ve dünyanın önde gelen markalarının bir araya geldiğini ifade etti. Anatolium Bursa, 84 bin metre karelik kiralanabilir alanıyla Bursa'nın en büyük AVM'lerinden biri olacak. Açıldığında, 160 mağazasıyla yılda 10 milyon ziyaretçi çekmesi hedefleniyor.
Radikal


Geri Dön