23 / 04 / 2024

Carrefour'dan 2022'ye yakışır kampanya! HP bilgisayarda %9 indirim! 30 Aralık fiyat listesi

Carrefour'dan 2022'ye yakışır kampanya! HP bilgisayarda %9 indirim! 30 Aralık fiyat listesi

Carrefour'dan web kullanıcılarına özel CarrefourSA Kart'a %9 kampanya var. Bu avantajı kaçırmamak için acele edin! Peki Hp 14S Celeron N4500 4/128/14"W10H NoteBook fiyatı nedir? İşte detaylar..




Dolar  kurundaki dalgalanmadan dolayı bir çok ürüne zamn gelirken teknoloji firmaları da 2022 bitmeden indirim ve avantajlarla gündeme geldi. Bu haberimizin konuğu ise Hp 14S Celeron N4500 4/128/14"W10H NoteBook. 2023'e yeni bir notebook ile girmeyi amaçlıyrosan Carrefour'un bu avantajlı kampanyasını kaçırmayın.


Ekran 14 inç 1366 x 768
Ekran Kartı UHD Graphics Paylaşımlı
İşlemci Intel Celeron N4500 1.10 GHz
İşletim Sistemi Windows 10 Home
Ram 4 GB DDR4
SSD 128 GB SSD

Her yere götürün. Daha fazla görün.


6,5 mm mikro kenarlı çerçeve sayesinde ekranınıza odaklanın. İnce ve hafif dizaynı aracılığı ile bu cihazı ,istediğiniz yere taşıyın.

 Carrefour dan 2022 ye yakışır kampanya! HP bilgisayarda %9 indirim! 30 Aralık fiyat listesi

Günlük işleriniz için güvenilir performans

Intel işlemci gücü aracılığı ile en yoğun günleri rahat geçirin. Tüm fotoğraf, video ve belgeleriniz için istedğiniz geniş hafıza alanı sayesinde sevdiğiniz içeriklerin daha fazlasını saklayın.

Güçlü ve üretken olun. Hem de bütün gün. Uzun batarya ömrü ve HP Hızlı Şarj teknolojisi aracılığı ile tüm gün çalışabilir, izleyebilir ve bağlantınızı koruyabilirsiniz. Çoklu dokunma destekli tümleşik  hassas dokunmatik yüzey gezinme deneyimini ve üretkenliği en hızlı halinde kullanır. 

Yeni bir bakış açısı edinin

Windows 11, yeni bir deneyimle bütün heveslerinizin peşinden gidebileceğiniz sakin bir ortam sunar. İvonasyona uğramış Başlat menüsünden, en favori  kişilere, haberlere, oyunlara ve içeriklere bağlanmanın en modern yollarına kadar; Windows 11, doğal bir şekilde düşünmenin, ifade etmenin ve üretmenin en uygun ortamıdır.
Güvenebileceğiniz ciddi performans Intel® Celeron® işlemci işlerinizi halletmek ve hareket halindeyken bağlantıda kalmak için ihtiyaç duyduğunuz işlemci gücüyle birlikte üstün kalite ve değer sunar. Stilinize bütçenize ve bilgi işlem gereksinimlerinize harika uyum sağlayan bir dizüstü bilgisayarla her şeyi yapın. yansıma önleyici panel yansıma önleyici panelle güneşin ve en sevdiğiniz içeriklerin tadına varın. Yansıma önleyici az parlaklığa sahip yüzey dışarıdayken daha az yansıma olmasını sağlar.

Özgürlük veren pil ömrü

Yeniden şarj etme endişesi yaşamadan gününüze devam edin. 8 saat 15 dakikaya kadar giden batarya ömrü sayesinde kablo kullanmak zorunda kalmadan daha fazla çalışabilir, izleyebilir ve vakit geçirebilirsiniz.
PCIe SSD depolama 128 GB PCIe SSD depolama ile adeta ışık hızında, saniyeler içinde açılır.

HP 14S CELERON NOTEBOOK 30 ARALIK 2022 FİYAT LİSTESİ

AYRINTILAR İÇİN: www.carrefoursa.com

Peki Hp 14S Celeron satış fiyatı:  5.299,00 TL yerine 4.799,00 TL

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 30 Aralık 2022 tarihinde saat :20:45'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.71 Türk Lirası, euro 19.95 Türk Lirası, altının gramı ise 1089 Türk Lirası değerinde.

 

Milyonları şoka uğratan rakam! Aralık ayı enflasyon beklentisini açıkladı

Strateji belirlendi! Dudak uçuklatan rakam açıklandı 

2022'nin son fırsatı! Casper VIA F30 Plus tablet kapış kapış gidiyor... 30 Aralık fiyat listesi

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön