26 / 04 / 2024

Çarşamba Otobüs Terminali kira sözleşmesi feshedildi!

Çarşamba Otobüs Terminali kira sözleşmesi feshedildi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Özel Çarşamba Eğitim Kurumları Yayıncılık Matbaacılık Ticaret Limited Şirketi arasında Çarşamba Şehirlerarası Otobüs Terminali kira sözleşmesi feshedildi...



Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 26 Haziran 2019 tarihinde bir kısmı kiraya verilen Çarşamba Şehirlerarası Otobüs Terminali kira sözleşmesi feshi hakkında açıklama yaptı.

Avrasya GYO'nun portföyünde yer alan Çarşamba Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin 4 bin 924 metrekarelik kısmının kiraya verilmesi için Özel Çarşamba Eğitim Kurumları Yayıncılık Matbaacılık Ticaret Limited Şirketi ile 26 Haziran 2019 tarihinde yapılmış olan kira sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedilmesine karar verildi.

Avrasya GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz Portföyümüzde yer alan Çarşamba Şehirlerarası Otobüs Terminalinin 4.924 m2'lik kısmının kiraya verilmesi için Özel Çarşamba Eğitim Kurumları Yayıncılık Matbaacılık Ticaret Limited Şirketi ile 26.06.2019 tarihinde yapılmış olan kira sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedilmesine karar verilmiştir.

Çarşamba Otobüs Terminali aylık 60 bin TL'ye kiraya verildi!
 


Geri Dön