20 / 04 / 2024

Çatalca Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısı gerçekleşti!

Çatalca Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısı gerçekleşti!

Çatalca Belediye Meclisi’nin 2018 yılı Kasım Ayı Toplantısının 1. Birleşimi yapıldı.



Çatalca Belediye Meclisi’nin 2018 Kasım Ayı Meclis Toplantısı, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara başkanlığında gerçekleştirildi. Çatalca Belediyesi'nde yer alan habere göre, 05.11.2018 Pazartesi günü Saat:10.30'da Belediye Meclis Salonunda yapılan Kasım ayı ilk oturumu yapılan yoklama ile başladı.

Başkan Kara başarılar diledi

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, gündem maddelerinin görüşülmesinden önce İYİ Parti’ye geçen Bağımsız Meclis Üyeleri; Ayhan Yıldırım ve İrfan Sezer’e başarılar diledi. İYİ Parti Çatalca İlçe Başkanı Niyazi Uyar’ında katılım gösterdiği mecliste Başkan Kara, “Uzun bir süredir Bağımsız Meclis Üyesi olarak meclisimizde görev yapan çok değerli iki arkadaşımız Ayhan Yıldırım ve İrfan Sezer, İYİ Partinin üyesi olarak bundan sonra Çatalca’mıza hizmet edeceklerdir. Arkadaşlarımıza yeni siyasi yollarında, yeni partilerinde başarılar diliyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.

Gündem maddeleri görüşüldü

Çatalca Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısında gündemde olan “Boş kadro ve dolu kadro derece değişikliği” ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün teklifi oy birliği ile kabul edildi. Meclisin 2. gündem maddesi olan, “İlçemiz Ferhatpaşa Mahallesi 96 ada 13 nolu parsele ait 1/1000 ölçekli Çatalca Merkez ve Yakın Çevresi Revizyon Uygulama imar planı” ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğü'nün teklifi ise oy birliğiyleİmar Komisyonuna sevk edildi.

Belediye meclisi, 9.11.2018 Cuma günü saat 10.30’da komisyonlardan gelecek konuları görüşmek üzere sona erdi.

 


Geri Dön