26 / 04 / 2024

Çatalca'da modern ticaret merkezi inşa ediliyor!

Çatalca'da modern ticaret merkezi inşa ediliyor!

İlçe genelinde yatırımlarına ara vermeyen Çatalca Belediyesi, ticaret merkezi inşaatı için çalışmalarını hızlandırdı. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner çalışmalar hakkında bilgi verdi. 



Çatalca’da göreve geldiği günden beri çeşitli projelere imza atan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, önceki yaz aylarını ilçeye kazandırdığı projelerin açılışlarıyla tamamlamasının ardından, bir büyük projenin daha çalışmalarına başlandığını açıkladı.

Çatalca Belediyesi'nde yer alan habere göre; ilçe merkezimizde bulunan Belediye İş Hanı resmi raporlu deprem riski taşıyan bir alandı. İşte böylesine bir riskli bir alanda Başkanımız Mesut Üner durumu kontrol altına alarak Belediye İş Hanının yıkımına başladı. Başlayan yıkım sonrasında söz konusu alana Başkanımız Mesut Üner tarafından "Modern Belediye Ticaret Merkezi" kazandırılıyor.

Çatalca da modern ticaret merkezi inşa ediliyor!

Projenin şantiye alanında yıkımlar sonrası açıklama yapan Başkan Mesut Üner; "Çatalca’mızda hizmet dokunuşlarımıza devam ediyoruz. Ticaretmerkezi projemiz için çalışmalarımıza başladık. Belediye iş hanımız deprem riski yüksek resmi raporlu bir yerdi. Yüksek riskli raporlu alanda esnafımızın ticaret, vatandaşımızın ise alışveriş yapmasını asla kabullenemezdik. Hemen kollarımızı sıvadık ve Belediye İş Hanımızı boşaltarak yıkımına başladık. Belediye İş Hanımız yerine, modern bir Belediye Ticaret Merkezini ilçemize kazandırıyoruz. Modern Belediye Ticaret Merkezimiz 10.078,52 m2 alanda 93 adet işyeri ve teknik alana sahip olacak ve siz değerli Çatalca halkımıza hizmet edecek. İlçemize kazandırdığımız Millet Bahçesi, Otopark, Cumhuriyet Meydanı ve Kaymakamlık Binamızla birlikte Belediye Ticaret Merkezimiz muhteşem modern bir görüntü kazanacak." dedi.

İstanbul Çatalca'daki ruhsatsız yapılar yıkılıyor!


Geri Dön