25 / 04 / 2024

Çayırova'da TOKİ parkı yenileniyor!

Çayırova'da TOKİ parkı yenileniyor!

ÇAYIROVA Belediye Başkanı Şevki Demirci, Cumhuriyet Mahallesi Toki Konutlarında revize çalışmaları devam eden çocuk parkında incelemelerde bulundu. Çayırova Belediyesi, parkı modern bir görünüme kavuşturuyor.



ÇAYIROVA Belediye Başkanı Şevki Demirci, Cumhuriyet Mahallesi Toki Konutlarında revize çalışmaları devam eden çocuk parkında incelemelerde bulundu. Cumhuriyet Mahallesi Toki Konutları içerisinde bulunan çocuk parkında yenileme çalışmaları yapan Çayırova Belediyesi, parkı modern bir görünüme kavuşturuyor. 


İhtiyaç ve talepleri dikkate alarak çalışmalarını bu yönde sürdüren belediye, atıl durumda bulunan ve geniş bir alana sahip olan mevcut parkı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Çocuklara ve gençlere yönelik projeleri de parkta hayata geçiren ekipler, mevcutta bulunan basketbol ve futbol sahasını yenileyerek hizmete sunacak. Ayrıca parkta yürüyüş yolları, aydınlatma sistemleri, çocuk oyun grupları, spor ve dinlenme alanları da yenilenerek hizmete açılacak. 


"PARKLARIMIZI SOSYAL ALANLARA DÖNÜŞTÜRÜYORUZ" 

Cumhuriyet Mahallesi Toki Konutlarındaki parkta incelemeler yapan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Revize çalışmalarının kısa sürede tamamlanması noktasında talimat veren Demirci, "İlçenin fiziki şartlarını iyileştirirken vatandaşlarımızın sosyal hayatlarına devam edebilmeleri için parklarımızda da yenilikler yapıyoruz. Parklardaki kullanılamayacak vaziyette olan oyun gruplarınında yeni nesil oyun grupları ile değişimlerini sağlıyoruz. Tüm parklarımıza ihtiyaca göre yürüyüş yolları, fitnes alanı, çocuk oyun grupları, spor alanları yapıyoruz. Parklarımızda ağaçlandırma, çimlendirme çalışmalarına da büyük önem veriyoruz" dedi. 


Gebze Gazetesi


Geri Dön