26 / 04 / 2024

Çekmeköy Casa Bella’da son 2 daire! 380 bin liraya 3+1!

 Çekmeköy Casa Bella’da son 2 daire! 380 bin liraya 3+1!

Firma: Cihangir Yapı İnşaat

Proje: Casa Bella

Çekmeköy-Alemdağ Casa Bella projesinde kalan 2 dairenin satış süreci devam ediyor. Hemen teslim edilen 3+1 çatı dublexi daireler için banka kredisi kullanılabiliyor



 

Casa Bella Evleri projesi Cihangir Yapı tarafından Çekmeköy-Alemdağ’da hayata geçti. 5 blok halinde yükselen projede 20 adet lüks bahçe dubleksi ve 20 adet lüks çatı dubleksi olmak üzere toplam 40 konut yer alıyor. 

 

Çekmeköy Casa Bella projesinde kalan 2 daire 3+1 çatı dubleksi şeklinde tasarlandı. 170 metrekare alan büyüklüğüne sahip olan projede daireler 380 bin liradan satılıyor. Teslimin hemen gerçekleştiği projede yüzde 25 oranında peşinat ödenerek kalan tutar için banka kredisi kullanılabiliyor.

 

Projedeki dairelerin teslimi Linea Decor mutfak, Ferolli kombi, ECA armatürler, yerden ısıtma sistemi, salon lamine (ithal) parke, Roca - kale vitrifiyeler, Çanakkale seramik ve banyo döşemeleri ile birlikte gerçekleşiyor.

 

Casa Bella projesinde açık yüzme havuzu, çocuklar için oyun alanları, yüzme havuzu, toplantı ve hobi salonları, kapalı misafir otoparkı, her daireye 20 metrekarelik depo ve iki araçlık özel otopark yeri gibi imkanlar yer alıyor. 

 

 

0216 537 84 84

http://www.cihangiryapi.com

Gülay ODABAŞI

Casa Bella Çekmeköy'de fiyatlar 1 milyon TL'den başlıyor!

 


projeye sor



Geri Dön