19 / 04 / 2024

Çekmeköy Sultan Reşat Konakları projesinde 450 bin dolar!

Çekmeköy Sultan Reşat Konakları projesinde 450 bin dolar!

Firma: M. Yılmaz İnşaat

Proje: Sultan Reşat Konakları

Lokasyon olarak İstanbul Anadolu yakası Çekmeköy bölgesinde inşa edilen Sultan Reşat Konakları projesinde villa fiyatları 450 bin dolardan başlayarak değişiyor. Projede villa satışlarına devam ediliyor....



Villaların hemen teslim edildiği  Sultan Reşat Konakları  projesi, 12 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projede yer alan villaların tamamı  280 metrekare alana sahip.


Fiyatların 450 bin dolardan başlayarak değiştiği Sultan Reşat Konakları'nda yürüyüş alanları ve sosyal tesis alanları gibi imkanlara yer veriliyor. Projede satışlar devam ediyor.


Çekmeköy Sultan Reşat Konakları projesinde 450 bin dolar!


M.Yılmaz İnşaat projesi olarak yaşama geçirilen Sultan Reşat Villaları'nda konut sahibi olmak isteyenler anlaşmalı bankadan temin edilen banka kredisini kullanabiliyor.


Lokasyon olarak İstanbul Anadolu yakası Çekmeköy bölgesinde inşa edilen Çekmeköy Sultan Reşat Konakları'nda yer alan villalar 3'er katlı olarak dizayn edildi.


Toplam 16 adet villadan meydana gelen Çekmeköy Sultan Reşat Konakları projesinin inşaat alanı 7 bin 500 metrekare olarak belirlendi.


Telefon: 0216 378 48 28

Web Adresi: www.myilmazinsaat.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi


projeye sor



Geri Dön