26 / 04 / 2024

Çengelköy Glow 3 projesinde konutların yüzde 80'e yakın bölümü satıldı!

Çengelköy Glow 3 projesinde konutların yüzde 80'e yakın bölümü satıldı!

Çengelköy'de hayata gecen 'Glow 3'te konutların yüzde 80'e yakın bölümü satıldı. Çeşitli daire tiplerinin mevcut olduğu projede, konut fiyatları 220 bin ile 730 bin TL arasında değişiklik gösteriyor...




Çengelköy'de hayata gecen 'Glow 3'te konutların yüzde 80'e yakın bölümü satıldı. Çeşitli daire tiplerinin mevcut olduğu projede, konut fiyatları 220 bin ile 730 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. 


AVRUPA Holding bünyesinde faaliyet gösteren Mom Yapı tarafından hayata geçirilen Glow3, sosyal yaşam olanaklarıyla dikkat çekiyor. Çekmeköy'de yükselen Glovv 3'ün açık alanlarında yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, güneşlenme terası, iç bahçe çocuk oyun alam, bisiklet ve yürüyüş parkuru bulunuyor. Dış bahçede, çocuk oyun alanı ve açık fitness alanının yanı sıra basketbol, tenis, voleybol ve futbol gibi spor aktiviteleri için tasarlanmış 2 adet üniversal oyun sahası bulunuyor. Havuz kafe, fitness alanı, saunalar, soyunma odaları, dolaplar ve duşlarda Glovv 3'ün sunduğu kapalı sosyal alanlar arasmda yer alıyor. Kapalı alan aktiviteleri için sunulan tesisler arasmda ise çocuk oyun alanı, masa tenisi, langırt, playstation, bilardo ve hobi alam bulunuyor. 


Son araştırmalara göre İstanbul'un zemini en sağlam ilçeleri arasmda gösterilen Çekmeköy'de yükselen 239 daireden oluşan Glovv 3, radye temel üzerine inşa edildi. Yüzde 80'i satıldı Lokasyonu itibariyle birçok ulaşım olanağına da sahip olan Glovv 3, Şile otobamna ve yapımı devam etmekte olan Üsküdar-Alemdağ metro durağına yürüme mesafesinde. Glovv 3 projesindeki konutların yüzde 80'e yalan bölümü alıcı buldu. Çeşitli daire tiplerinin mevcut olduğu ve metrekare fiyatlarının 3 bin 200 TL den başladığı projede, konutların fiyatları ise 220 bin ile 730 bin TL arasmda değişiklik gösteriyor. Projede kullanılan markalar ise şöyle; lamine parke Şerifoğlu, laminant parke Peli, kombi Ferroli, rezervuarlar Geberit, asansör Astor, dolaplar Lineadecor, ankastreler Franke, kapılar Dortek, vitrifiye ve armatürler Vitra-Artema, ıslak zemin Vitra Granit Seramik ve dış cephe kaplaması Weber. 


Star Gazetesi


Geri Dön