20 / 04 / 2024

Cennet Koru projesi yoğun ilgi görüyor!

Cennet Koru projesi yoğun ilgi görüyor!

Cennet Koru projesinde geçtiğimiz hafta başlayan satışlara yoğun ilgi geliyor. Keleşoğlu İnşaat ve EBA İnşaat ortaklığının hayata geçirdiği 408 konut ve 25 mağazadan oluşan projede dairelerin metrekare fiyatları ise 3 bin 500 TL'den başlıyor.



Küçükçekmece'de uzun zamandır merakla beklenen Cennet Koru projesinde geçtiğimiz hafta başlayan satışlara yoğun ilgi geliyor. Keleşoğlu İnşaat ve EBA İnşaat ortaklığının hayata geçirdiği 408 konut ve 25 mağazadan oluşan projede dairelerin metrekare fiyatları ise 3 bin 500 TL'den başlıyor. İnşaat sektörünün güçlü markalarından Keleşoğlu İnşaat ve köklü bir yapıya sahip EBA İnşaat, Küçükçekmece'de eşsiz bir projeye imzasını atıyor. Cennet Koru markasıyla lanse edilen proje, Küçükçekmece Gölü'ne hakim manzarasıyla ve çam ağaçlanyla çevrili konumuyla dikkatleri üzerine çekiyor. 


LANSMAN FİYATLARI 10 HAZİRAN'A KADAR GEÇERLİ


Lansman dönemine özel olarak avantajlı fiyatlarla satışa çıkarılan Cennet Koru'da, 10 Hazirana kadar metrekaresi 3 bin 500 TL'den başlayan fiyatlar uygulanıyor. Bölgenin en yüksek noktalarından birinde, 30 bin 328 metrekarelik bir alan üzerinde konumlandırılan Cennet Koru'da 408 konut ve 25 mağaza yer alıyor. Küçükçekmece Gölü'ne hakim bir noktada konumlanan Cennet Koru, İstanbul'un en önemli ulaşım aracı Marmaray'ın Soğuksu durağına 300 metre mesafede yer alıyor.


Türkiye Gazetesi 



Geri Dön