19 / 04 / 2024

Çeşme Şelale Evleri ulaşımı ile dikkat çekiyor!

Çeşme Şelale Evleri ulaşımı ile dikkat çekiyor!

Emsa İnşaat, bugüne kadar İzmir'de birçok başarılı projeye imza attı. Emsa İnşaat'ın yeni projesi olan Çeşme Şelale Evleri hakkında bilgi haberimizde yer alıyor.



Sabahattin Vatansever tarafından kurulan Emsa İnşaat, 1987 yılından bugüne kadar İzmir'de birçok başarılı projeye imza attı. Konut, otel yapıları, eğlence mekanları ve kişiye özel butik yapıların inşası alanında faaliyet gösteren Emsa, kendini kanıtlamış, kaliteden ödün vermeyen yaşam anlayışıyla hizmet veren bir kuruluş olma özelliği ile dikkat çekiyor. Emsa İnşaat'ın bugün geldiği nokta; çevreye saygılı, sağlık ve emniyeti ön planda tutan, kaliteyi, sağlamlığı temin eden, müşteri memnuniyetini artıran ve mükemmelliği yakalamaya çalışan bir hizmet şeklinin sonucu olarak göze çarpıyor. 


İlgi gören projeler 


Bayraklı bölgesinde ofis, Bornova, Alsancak ve Gaziemir'de süper lüks konutlar üreten Emsa İnşaat'ın diğer yatırımları arasında, Konak şehir merkezinde Armis Hotel, Bayraklı sahilde La Vie Nouvelle, Çeşme-Alaçatı'da Porta Villaları (5 bin metrekare alanda 16 adet villa), Çeşme'de Şelale Evleri (5 bin metrekarede 11 adet villa) projeleri yer alıyor. Yapımı devam eden Şelale Evleri, kolay ulaşımı ile dikkat çekiyor. Çeşme merkeze 500 metre, Çeşme Marina'ya bin 300 metre, sahile 800 metre, Alaçatı'ya ise 10 dakikalık mesafede. 



Havaalanına otobandan rahat ulaşım da mümkün. Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Vatansever'in yenilikçi anlayışının önderliğinde yapılan projelerin, arzın üzerinde talep görmesi firma için büyük bir gurur ve onur kaynağı. 



Evlerin özellikleri 


Tamamı deniz manzaralı evlerde kullanılan tüm malzemeler TSE onaylı. Son deprem yönetmeliğine göre tasarlanan yapılarda, C25 beton sınıfı ve S420 nervürlü çelik kullanıldı. 


Çatılarda; yalıtımlı, birinci sınıf kiremit var. Çevre düzenlemesi içinde, her villaya müstakil havuz tasarlandı. Camlar; ısı cam ve alüminyum. Kartonpiyer ve bölgesel dekoratif asma tavan bulunan, akıllı sisteme sahip evlerde; klimalı ısıtma soğutma, ocak, fırın, davlumbaz ve buzdolabından oluşan dörtlü mutfak seti de bulunuyor.

 

Müstakil oda banyolarının yanı sıra tüm oda pencerelerinde otomatik panjur var. Güvenlik hizmeti de mevcut. 



Posta



Web: www.emsainsaat.com/


Geri Dön