20 / 04 / 2024

Ceva Florida'da Mükemmellik Merkezi açtı!

Ceva Florida'da Mükemmellik Merkezi açtı!

CEVA, Florida’nın Jacksonville kentinde ilk Lojistik Mükemmellik Merkezi’ni hizmete açtı. CEVA, İtalya’da 13,500’den fazla eczane ve hastaneye hizmet vererek ilaç lojistiğindeki iddiasını da ortaya koydu...



Dünyanın önde gelen tedarik zinciri yönetim şirketi CEVA’nın CEO’su Marvin O. Schlanger, Şikago’da yapılan “11. Yıllık 3PL Zirvesi”nin açılış konuşmasında CEVA’nın 2013 yılı yatırımlarını açıkladı. Schlanger, “Gözümüzü geleceğe çevirdik ve işimizi büyütmeye odaklandık. IBM ile bir bulut (cloud) bilişim anlaşması yaptık, bu anlaşma ile Bilgi Teknolojileri alt yapımızı güçlendirdik. İtalya’nın Stradelle kentinde Pharma City’yi açtık. Böylece CEVA olarak 13,500’den fazla eczane, hastane ve diğer noktalara ulaşma imkanına kavuşmuş olduk. Böylece ilaç lojistiğindeki iddiamızı da bir kez daha ortaya koymuş olduk. Aynı zamanda Florida’nın Jacksonville kentinde ilk Lojistik Mükemmellik Merkezi(Center of Logistics Excellence)’mizi bu yıl hizmete açtık. Bu merkez ile gerçek bir çalışma ortamında müşterilerimize bütün yeteneklerimizi geniş kapsamlı bir şekilde  gösterebiliyoruz.”


Schlanger, “Bütün dünyada bıraktığımız iz CEVA ve müşterilerimiz için büyük değer taşımaktadır. Çözüm tasarlamadaki kapasitemizi kimse geçememiştir ve yeni hizmetlerimizle entegre olarak sunduğumuz çözümlerimizle farkındalığımızı ortaya koyuyoruz. Tüm dünyada CEVA olarak yatırımlarımızı sürdüreceğiz. Bizi tercih eden müşterilerimize minnettarız. Onlara değer yaratmak için daha çok yatırım yapmak niyetindeyiz.” dedi.






Geri Dön