19 / 04 / 2024

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne yeni bina inşa ediliyor!

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne yeni bina inşa ediliyor!

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Alemdar Öztürk; " belediyemize ve ilçemize yakışır bir hizmet binası inşa ediyoruz. " dedi.



Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Eski Parka Bahçe Müdürlüğü'nün kentsel dönüşüm alanı içersinde yer aldığını ve geçtiğimiz günlerde ilk yıkımında bu alanda yapıldığını ifade eden Belediye Başkanı Alemdar Öztürk;" belediyemize ve ilçemize yakışır bir hizmet binası inşa ediyoruz. Bunun yanı sıra Büyükşehir yasası ile belediyemize bağlanan 50 mahallemize inşallah 50 yeni çocuk parkı da yapacağız." dedi.


Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 


Ceyhan Özdemir Sabancı Bulvarı üzerindeki Demir Köprü ile TÜVTÜRK araç muayene istasyonu arasındaki bölgede yaptırılan yeni hizmet binasındaki çalışmaları inceleyerek Fen İşleri Müdürü Hacı Mustafa Korkmaz'dan bilgiler alan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, yeni binanın tamamen ahşaptan yapıldığını, iki katlı ve 318 metre kare oturumlu olduğunu söyledi. 


Eski Parka Bahçe Müdürlüğü'nün kentsel dönüşüm alanı içersinde yer aldığını ve geçtiğimiz günlerde ilk yıkımında bu alanda yapıldığını ifade eden Belediye Başkanı Alemdar Öztürk; " belediyemize ve ilçemize yakışır bir hizmet binası inşa ediyoruz. Allah'ın izniyle çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayıp Park Bahçe Müdürlüğü binamızı hizmete açacağız. Bunun yanı sıra Büyükşehir yasası ile belediyemize bağlanan 50 mahallemize inşallah 50 yeni çocuk parkı da yapacağız." 


Mavi Haber



Geri Dön