19 / 04 / 2024

China Homelife Turkey, 5-8 Haziran 2014 tarihleri arasında düzenlenecek!

China Homelife Turkey, 5-8 Haziran 2014 tarihleri arasında düzenlenecek!

Çin ürünlerinin kalitesizliğinden ve sağlıksız olmasından yakınanları yakından ilgilendirecek China Homelife Turkey, 5-8 Haziran 2014 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece’ de gerçekleştirilecek...



Çin ürünlerinin kalitesizliğinden ve sağlıksız olmasından yakınanları yakından ilgilendirecek China Homelife Turkey, 5-8 Haziran 2014 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece’de gerçekleştirilecek. Ev tekstilinden, mobilyaya, inşaat malzemelerinden hediyelik eşyaya kadar birçok ürünün yer alacağı fuar, Brezilya, Dubai, Hindistan, Mısır, Polonya ve Ürdün’den sonra Türkiye’de ilk kez düzenleniyor.


Günümüzde Çin, başka hiçbir ülkenin sunamadığını sunuyor ve alıcıların olanaklarına ve ihtiyaçlarına göre ihracat yapıyor. Ev sektöründe geniş bir yatırıma sahip olan ülke, Çin mallarına karşı olan olumsuz algıyı değiştirecek.


Kalite Kontrolünden Geçmiş 25  Bin Marka


Türkiye ve tüm Avrasya’dan 10 binin üzerinde profesyonel ziyaretçinin 500'ü aşkın firma ile aynı platformda buluşacağı China Homelife fuarında; kontrolden geçirilmiş, yüksek kaliteli 25 bini aşkın seçkin marka sergilenecek.


Tüm Ürünler Tek Bir Fuarda


 China Homelife fuarı uzakdoğu potansiyelinden faydalanmak isteyen ​​girişimciler için önemli bir fırsat. Tekstil, hazır giyim, ev tekstili, yapı malzemeleri ve ekipmanları, ev gereçleri, elektrikli ev aletleri, mobilya, aydınlatma ürünleri, inşaat malzemeleri, hediyelik eşya, mutfak ve banyo donanımları başta olmak üzere pek çok ürünün yer alacağı fuar, dünya çapında Homelife fuar serisinin Türkiye ayağı.



Geri Dön