18 / 04 / 2024

Cihan Kamer Kuruçeşme'de The Market'i açtı!

Cihan Kamer Kuruçeşme'de The Market'i açtı!

Cihan Kamer Boğaz'da ikinci mekanını açtı. Boğaz'da bir ilke imza atarak yatlara şarküteri hizmeti de sunan The Market, dünya ve Türk mutfaklarından birçok ürünü aynı menüde buluşturarak Ramazan'da müşterilerine sunuyor...



Cihan Kamer, Huqqa'dan sonra Kuruçeşme'de ikinci mekanı olan The Market'i açtı. Modern tasarımıyla ön plana çıkan The Market, ünlü Mimar Mahmut Anlar imzasıyla hazırlandı. 


Toplam 300 kişi kapasiteli The Market'in menüsünde hem herkesin rahatlıkla tanıyıp bileceği geleneksel ve klasik tatlar, hem de yeni ürünler yer alıyor. Tümüyle helal et sertifikasına sahip ve natürel ürünler kullanılarak hazırlanan klasik et ve bonfile çeşitleri, salkım köfte, burger çeşitleri, beef burger ve özel garnitürlerin yanı sıra etlerin maksimum düzeyde yumuşaklığını sağlayan dry-aged tekniğiyle hazırlanan "Foie Gras&Steak" ya da "Rib-Eye Steak" gibi farklı tatlar deniz mahsulleriyle birleşerek "surf&turf" sunum konseptinde "satır tabaklarla" sunuluyor. 


The Market'te en çok tavsiye edilen içecekler arasında; "Acılı ayran", The Market'e özel şıra kokteyli, alkolsüz Spice Marry kokteyli, zencefilli Mojito, 1 gün bekletilerek hazırlanan alkolsüz tekila şurubunda Mexico Halepeno ile biberli Margarita yer alıyor. 


Sabah Gazetesi


Geri Dön