26 / 04 / 2024

Çilek Mobilya, Kilis'te mağaza açtı!

Çilek Mobilya, Kilis'te mağaza açtı!

Avrupa’nın yanı sıra Anadolu’nun her köşesinde yatırımlarına hızla devam eden Çilek, daha çok çocuk Çilek’le büyüsün diye 175. Mağazasını Kilis’te açtı.



Kilis halkının, mağazanın sağladığı istihdamdan; çocukların da yeni odalarında uyumaktan memnun olduklarını belirten Çilek Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, yurtiçinde yatırımlarına hız kesmeden devam edeceklerini söyledi. 


Türkiye’nin önde gelen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, Kilis’te ilk, Türkiye genelinde ise 175. mağazasını hizmete açtı.


Çocuklar için her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünen Çilek, son teknolojiyi kullanarak tasarladığı estetik, fonksiyonel ve özgün mobilyalarıyla Kilisli çocukları mutlu etmeyi hedefliyor. Kilis merkezde 300m2 lik bir alana konuşlandırılan mağazadan sonra Çilek, daha çok çocuk Çilek’le büyüsün diye Türkiye’nin en ucra köşelerine gitmeyi hedefliyor. 


Çilek Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek yaptığı değerlendirmede,“Sahip olduğumuz genç, dinamik ve eğlenceli çizgiyi koruyarak gitgide büyütüyor olmamız Çilek olarak bizi çok mutlu ediyor. Türkiye’deki her ile ulaşmayı hedefliyoruz. Kilis şubemizi açarak Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin %90’ına ulaşmış olduk. Daha hızlı ve sağlam adımlarla büyümemize devam edeceğiz. Tüm çocuklar Çilek’in sağlıklı, kullanışlı ve şık odalarında büyümeyi fazlasıyla hak ediyor” dedi. 



Geri Dön