28 / 03 / 2024

Çilek Mobilya'da yüzde 40'a varan indirim fırsatı!

Çilek Mobilya'da yüzde 40'a varan indirim fırsatı!

Türkiye’nin sevilen markası Çilek, Aralık ayına özel indirim kampanyasıyla yüzleri güldürüyor. Çilek, yüzde 40’a varan indirim fırsatlarıyla 2015’i uğurlamaya hazırlanıyor.



Çilek, yoğun ilgi gören indirim kampanyası, yılın son ayı Aralık’ta da devam ediyor. Birçok üründe geçerli olan 40’a varan indirim oranı ile  yeni yılda, yeni bir oda isteyen çocukların ve ailelerin yüzünü güldürüyor. 


Futbol Severlere Çilek’ten Müjde

Tematik ürünleriyle, her zevke hitap eden Çilek’in futbolsever çocuklar için tasarladığı Football serisinin her detayı dünyaca ünlü stadları andırıyor. Yatağı, çalışma masası, çalışma sandalyesi ve dolabıyla ortamı bir anda stadyuma dönüştüren “Football” serisi, aynı zamanda perdeden halıya, banktan top filesine kadar tüm mobilya ve aksesuarlarıyla, çocukları kendi sahalarının yıldızı yapıyor.


Araba Tutkunu Çocuklara Son Model GTI

Çilek’in, teknolojik aksamlar ekleyerek son model bir arabaya dönüştürdüğü GTI Araba Yataklar, opsiyonel müzik sistemi, ışık ve sesleri kontrol eden uzaktan kumandası, LED ışıklı arka sinyali, tampon tasarımı üzerinde panjuru, body kit ve sis farları, üç boyutlu egzos tasarımı, LED ışık efektli yıldız jantı ve koruma amaçlı sünger dolgulu deri iç döşemesi ile çocukları hayal dünyalarının başkahramanı yapıyor.


Çilek’le First Class Bir Yolculuk

Çilek, yeni serisi uçak temalı çocuk odası takımı First Class ile çocuk odalarına yepyeni bir enerji getiriyor. Çilek’in özellikle 3-14 yaş arası kız ve erkek çocuklar düşünülerek tasarladığı First Class, çalışma masasına oturulduğunda bir pilot, yataktayken ise first class bir yolcu deneyimi yaşatıyor.


Haber AA'da şu şekilde yer aldı;


Çilek, aralık ayına özel düzenlediği kampanyasıyla müşterilerine yüzde 40'a varan indirim fırsatı sunuyor.


Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, şirketin ilgi gören indirim kampanyası, yılın son ayında da devam ediyor. Şirket böylece birçok üründe geçerli yüzde 40'a varan indirimiyle yeni yılda müşterilerinin yüzünü güldürüyor.


Çilek'in futbolsever çocuklar için tasarladığı "Football" serisi; yatağı, çalışma masası, çalışma sandalyesi ve dolabı gibi her detayıyla ortamı stadyuma dönüştürüyor.


Şirketin teknolojik aksamlar ekleyerek son model bir arabaya dönüştürdüğü GTI Araba Yataklar da opsiyonel müzik sistemi, ışık ve sesleri kontrol eden uzaktan kumandası, LED ışıklı arka sinyali gibi özellikleriyle çocukların ilgisini çekiyor.


Çilek'in yeni serisi olan uçak temalı çocuk odası takımı "First Class" ise çocuk odalarına enerji getiriyor. Özellikle 3-14 yaş kız ve erkek çocuklar düşünülerek tasarlanan "First Class", çalışma masasına oturulduğunda bir pilot, yataktayken ise birinci sınıf yolcu deneyimi yaşatıyor.


AA



Geri Dön