19 / 04 / 2024

Çırağan Kempinkski Avrupa'nın en iyi oteli seçildi!

Çırağan Kempinkski Avrupa'nın en iyi oteli seçildi!

Bu yıl 20'ncisi Antalya da düzenlenen Dünya Seyahat Ödülleri çerçevesinde, Belek'te bulunan "Royal Adam & Eve Hotel" de Avrupa'nın En Romantik Resort'u ödülünün sahibi oldu.




Bu yıl 20'ncisi Antalya da düzenlenen Dünya Seyahat Ödülleri çerçevesinde, Belek'teki "Royal Adam & Eve Hotel" de Avrupa'nın En Romantik Resort'u ödülünün sahibi oldu. Dünyada turizm sektörünün Oskarları olarak bilinen "Dünya Seyahat Ödülleri" çerçevesinde Çırağan Kempinski "Avrupa'nın En İyi Oteli" seçildi.
Eski Osmanlı sarayının görkemini koruyan Çırağan Kempinkski istanbul, Boğaz'a nazır konumu, Kuzey Afrika ve Ortadoğu süslemeleriyle tasarlanmış dekorları, çevre düzenlemesi ve inşa edildiği dönemi yaşatan atmosferiyle, bu yıl Paris'teki "Hotel Le Bristol"ü tahtından indirerek "Avrupa'nın En İyi Oteli" ünvanına sahip oldu.
Bu yıl havuz bölümüne Moet & Chandon Şampanya Bar ekleyen otel, yapının mimarısına uygun suit odaları, konukların ihtiyaçlarına cevap verebilecek hizmet ve tasarım kalitesiyle öne çakıyor. Ayrıca otelin her odasında balkon bulunması da bir artı olarak belirtiliyor.
Daha önce bu ödül ağırlıklı olarak Paris ve Londra arasında değişiyordu. Son iki senedir Hotel Le Bristol Avrupa'nın en iyisi olarak zirvede bulunuyordu. Otel daha önce de dört kez bu ödülü almayı başarmıştı.
Çırağan Kempinski İstanbul, bu yıl Four Seasons'ın Paris, Milano'daki otelleri ile, Hotel Ritz Paris, Londra'daki The Dorchester gibi rakiplerini de geride bırakmayı başarmış oldu.
Bu arada Çırağan'a bir ödül de ABD'de yayınlanan ünlü Travel + Leisure dergisinin okuyucularından geldi. Dergi okuycuları, Çırağan Kempinski İstanbul'u, Türkiye'deki en iyi yapılardan biri olarak seçti. Bu yıl 20'ncisi Antalya'da düzenlenen Dünya Seyahat Ödülleri çerçevesinde, Belek'teki "Royal Adam & Eve Hotel de Avrupa'nın En Romantik Resort'u ödülünün sahibi oldu.

Antalya İleri

Geri Dön