18 / 04 / 2024

Colorist Panorama iletişim!

Colorist Panorama iletişim!

Firma: CFR Yapı

Proje: Colorist Panorama

Lansman öncesinde talep toplamaya başlayan Colorist Panorama projesinde 77 adet villa daire bulunuyor. Colorist Panorama iletişim numarası 0850 532 00 60...



Colorist Panorama projesi Şile'de inşa ediliyor. CDR Yapı imzası ile hayata geçirilen proje lansman öncesinde talep topluyor. 

Şile  Colorist Panorama  projesinde 77 adet villa daire bulunuyor. Dairelerin tipleri ise 1 oda 1 salon teras, 2 oda 1 salon bahçe dubleks ve 3 oda 1 salon bahçe dubleks olarak tasarlandı.

Colorist Panorama'da lansman öncesinde yüzde 10 indirim yapılıyor. Projede fiyatlar yine lansman öncesine özel 230 bin TL'den başlıyor. Projeden ev almak isteyenler yüzde 30 peşinat ödediğinde kalan bedeli 60 ay vade farksız ödüyor. 

Bir çok ortak alanın yer aldığı Colorist Panorama Şile projesi sosyal tesis, tarihi şato, kovboy kasabası, teras gölet, survivor parkı, basketbol, voleybol, futbol, tenis alanları bulunuyor.

Colorist Panorama projesi konum olarak Şile Işık Üniversitesi ve yeni yapılan devlet hastanesinin yanında yer alıyor. Proje Şile merkeze 2 kilometre mesafede bulunuyor. 

Colorist Panorama iletişim
Tel: 0850 532 00 60
Web: www.cfryapi.com


projeye sor



Geri Dön