19 / 03 / 2024

Colorist Panorama'da 230 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Colorist Panorama'da 230 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Firma: CFR Yapı

Proje: Colorist Panorama

dColorist Panorama, CFR Yapı  tarafından Şile'de hayata geçiriliyor. "Yatırımınızı çocuğunuza yapın. Bir ev alın, hem siz kazanın, hem çocuğunuz eğlensin." sloganı ile satışa çıkarılan projede  230 bin TL'den başlayan fiyatlarla daire sahibi olunabiliyor.



"Yatırımınızı çocuğunuza yapın. Bir ev alın, hem siz kazanın, hem çocuğunuz eğlensin." sloganı ile satışa sunulan Colorist Panorama,  CFR Yapı  tarafından Şile'de inşa ediliyor. 

Toplamda 77 adet villadan oluşan  Colorist Panorama  projesinde 1+1 teras, 2+1 bahçe dubleks ve 3+1 bahçe dubleks daire seçenekleri bulunuyor. Colorist Panorama'da 230 bin TL'den başlayan fiyatlar ile daire sahibi olunabiliyor. 

Colorist Panorama da 230 bin TL den başlayan fiyatlar!

Panoramik deniz manzarasına hakim Colorist Panorama projesinde faizsiz 60 ay 0 faizle ödeme yapılabiliyor. Projede ayrıca yüzde 10 indirim avantajı da sağlanıyor. 

Şile Colorist Panorama'da sosyal tesis, açık havuz, basketbol, voleybol, futbol, tenis alanları, kovboy kasabası, teras gölet, survivor parkı, şelale, tarihi şato gibi ortak kullanım alanları yer alıyor. 

Colorist Panorama da 230 bin TL den başlayan fiyatlar!

Proje lokasyon olarak; Marina, kale ve Şile plajına çok yakın mesafede, Şile merkeze 2 kilometre uzaklıkta, Şile Işık Üniversitesi ve yeni yapılan devlet hastanesinin hemen yanında inşa ediliyor. 

Colorist Panorama iletişim:
Tel: 0 850 532 00 60
Web: www.coloristpanorama.com


projeye sor



Geri Dön