25 / 04 / 2024

Cordella Tuzla satış ofisi!

Cordella Tuzla satış ofisi!

Firma: Kayıhan Yapı

Proje: Cordella Tuzla

Kayıhan Yapı imzasıyla Anadolu yakası Tuzla bölgesinde yükselen Cordella Tuzla projesi ödeme koşullarına göre banka kredisi kullanılabiliyor. Cordella Tuzla satış ofisi telefon : 0216 341 00 11 olarak belirlendi...




Tuzla Cordella projesinda daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks olarak tasarlandı.  Cordella Tuzla  iki farklı ödeme seçeneği sunuyor. ilk seçenek yüzde 25peşinat sonrasında banka kresi ile 60 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. Diğer seçenekte ise yüzde 50 peşinat sonrasında 24 aya kadar firma bünyesinde vadelendirme imkanı mevcut.

Cordella Tuzla İstanbul Anadolu yakası Tuzla'da konumlandırlıyor.  Kayıhan Yapı  tarafından hayat geçirilen Cordella Tuzla ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2015 yılının Haziran ayı bildiriliyor.

Cordella Tuzla 5 blok bulunuyor. 10 bin 420 metrekare arsa alanına sahip olan proje 3 etaptan meydana geliyor. Proje kapsamıda yürüyüş alanları, kreş, 400 metrekarelik açık yüzme havuzu, bahçe alanları, spor alanı ve göletler gibi sosyal olanaklar bulunuyor.

Cordella Tuzla fiyat kapsamında konut fiyatları 165 bin liradan başlıyor. Tuzla Cordella fiyat bilgisi için Cordella Tuzla satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Tuzla Cordella ulaşım bilgisi :

Cordella Tuzla adres : Yayla  Mahallesi Cengiz Topel Cad. No:111 Tuzla-İstanbul

Cordella Tuzla satış ofisi bilgisi

Cordella Tuzla satış ofisi :  0216 341 00 11

Web Adresi: www.cordellatuzla.com

Çİğdem ALKAN/Emlakkulisi.com

projeye sor



Geri Dön