26 / 04 / 2024

Cordella Twins Kartal ödeme planı!

Cordella Twins Kartal ödeme planı!

Firma: Kayıhan Yapı ve Scon Yapı

Kayıhan Yapı ve Scon Yapı ortaklığı ile hayata geçirilen Cordella Twins projesi Kartal'da kentsel dönüşüm projesi olarak yükseliyor. Projede metrekare birim fiyatları 3.800'den başlıyor. İşte Cordella Twins Kartal ödeme planı...




Kayıhan Yapı ve Scon Yapı imzası taşıyan proje 7 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Cordella Twins Kartal ödeme planı hakkında bilgi vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim.



İçinde Migros'un da bulunduğu 23 ve 25 katlı 2 bloktan oluşan Cordella Twins Kartal'da daireler 1+1, 2+1, 3+1, bahçe katı ve dubleks şeklinde tasarlandı. Projede 3 ticari alan da bulunuyor. 



Panoramik Adalar manzarasına sahip, kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen Cordella Twins Kartal'da 203 daire yer alıyor. Birim fiyatları 3.800 TL'den başlangıç gösteren projede fiyatlar 239 bin TL'den başlıyor.



Sosyal donatıları; Açık ve kapalı yüzme havuzları, sauna, fitness center, açık spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark ve güvenlik olanaklarını içeriyor.

 


Cordella Twins Kartal Fiyat Bilgisi:

1+1 daireler 239 bin TL'den

2+1 daireler 419 bin TL'den

3+1 daireler 599 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Cordella Twins Kartal ödeme planı:

Yüzde 1 KDV uygulanan Cordella Twins Kartal projesinde peşin ödemelerde yüzde 8 indirim, 24 ay faizsiz vadelendirme imkanı sunuluyor. Ayrıca yüzde 20'ye varan lansman indirimi de mevcut. 


Cordella Kartal: Cordella Twins projesinin adı değişti!


Cordella Twins Kartal Adres:

Çanakkale Cd. No: 47  Kartal /  İstanbul 


Cordella Twins Kartal İletişim:

Tel:444 6 506 

Web: http://cordellatwins.com/

Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com


Geri Dön