28 / 03 / 2024

Corridor Güneşli'de 156 bin TL'ye! İnternet sitesi açıldı!

Corridor Güneşli'de 156 bin TL'ye! İnternet sitesi açıldı!

Firma: Sur Yapı

Proje: Güneşli Corridor

Sur Yapı'nın yeni projesi olan Corridor Güneşli'de yüzde 10 indirimli ön satış dönemi devam ediyor. Projede fiyatlar 156 bin liradan başlıyor



2014 yılında teslimleri gerçekleşecek olan Corridor Güneşli projesinde toplam 505 adet daire yer alıyor. Yatırım değeri 270 milyon TL olarak açıklanan  Güneşli Corridor  projesinde ön satış dönemi devam ediyor. Bu dönemde daireler yüzde 10 oranında indirimle satılıyor. Güneşli Corridor projesinin internet sitesi açıldı.


Sur Yapı'nın bir süredir merakla beklenen projesi olan Güneşli Corridor, "İçinden Hayat Geçer" sloganıyla yola çıktı. Güneşli Koridor projesi 7 blok halinde yükseliyor.


78 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan Güneşli Corridor projesinde konutların büyüklükleri 42 metrekare ile 337 metrekare arasında değişiyor. Projede stüdyolardan 4+1'lere kadar farklı konut tipleri bulunuyor. Güneşli Corridor'da fiyatlar 156 bin TL ile 1 milyon 115 bin TL arasında değişiyor. 


Güneşli Koridor projesi Basın Ekspres Yolu'na ve Atatürk Havalimanı'na yakınlığıyla dikkat çekiyor. Proje, M3 Kirazlı-Aksaray (M1 üzerinden) ve M5 Kirazlı-Başakşehir Metro hatlarının kesişim noktası olan Kirazlı istasyonuna 1,5 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. 


Kapalı otoparktan katlara direk ulaşım sağlanan Güneşli Corridor projesinde ev sahiplerinin bir çok ihtiyacına cevap verecek sauna, çocuk oyun alanları, açık ve kapalı havuz, dinlenme alanları, güneşlenme alanları, soyunma odaları yer alıyor.


Güneşli Koridor'un bir özelliği de ticaret merkezi katının herkesin kullanımına açık bir alan olarak iki cadde arasında bağlantı oluşturması. Bu sayede seçkin mağaza ve dükkânların yer alacağı alışveriş merkezi caddesinde kolay ve keyifli bir alışveriş yapılması sağlanacak. 


0212 651 16 63


http://www.suryapicorridor.com.tr/


http://www.suryapi.com/


Sinem ÖZTÜRK


projeye sor



Geri Dön