28 / 03 / 2024

Crate and Barrel online mobilya satışına başladı!

Crate and Barrel online mobilya satışına başladı!

Crate and Barrel, Zorlu Center, Akasya Acıbadem, İstinyePark ve Ankara Next Level mağazalarının ardından, online alışveriş sitesinde de mobilya satışına başladı.



Crate and Barrel, Zorlu Center, Akasya Acıbadem, İstinyePark ve  Ankara  Next Level mağazalarının ardından, online alışveriş sitesinde de mobilya satışına başladı. Crate and Barrel’ın her odaya ve her tarza uygun kanepe, köşe takımı, koltuk, sandalye, masa, yatak, şifonyer ve çok daha fazlasından oluşan mobilya koleksiyonu, kalite, tasarım ve işlevselliği bir arada sunuyor.


Mobilya siparişlerinizi, evinizin konforunda online alışveriş sitesinden verebilir, yaşam alanlarınıza şıklık ve rahatlık katabilirsiniz! Ekim ayı itibariyle İstanbul içine mobilya satışını açan www.crateandbarrel.com.tr, Crate and Barrel montaj ve sevkiyat ekipleri tarafından sağlanan ücretsiz teslimat ve montaj servisi ile ürünlerinizi evinize kadar ulaştırıyor. Hizmetleri ile müşterilerinin hayatını kolaylaştıran Crate and Barrel, istenilen ürün stoklara giriş yaptığında da müşterilerini bilgilendiriyor.


Kazandıran sonbahar kampanyası


Tüm Crate and Barrel mağazalarının yanı sıra online alışveriş sitesinde de 31 Ekim’e kadar geçerli olacak hediye çeki kampanyası, hem mobilyada hem de ev ürünlerinde yapılan alışverişlerde kazandırıyor! Her 3.000 TL’lik mobilya alışverişine, ev ürünlerinde geçerli 200 TL’lik hediye çeki sunan www.crateandbarrel.com.tr, ev ürünlerinden yapılan her 1.000 TL’lik alışverişe de mobilyada kullanılabilecek 300 TL’lik hediye çeki veriyor. Kazanılan hediye çekleri, 30 Kasım 2015’e kadar kullanılabilmektedir.


Crate and Barrel Card sahipleri, online alışverişlerde de kazanıyor


Tüm Crate and Barrel mağazalarında avantaj sağlayan Crate and Barrel Card ile hem online alışverişlerinizde puan kazanabilir hem debiriken puanlarınızı ödemelerinizde harcayabilirsiniz.


Anlaşmalı bankaların kredi kartlarına taksit avantajlarının yanı sıra, banka kartı (debit) ile ödeme imkanı da sunan Crate and Barrel online alışveriş sitesi, aynı zamanda iade edilmek istenen ürünlerden herhangi bir ücret talep etmeden kapınızdan teslim alıyor.


Her zevke uygun, farklı mobilya seçenekleri sunan Crate and Barrel, Zorlu Center, Akasya Acıbadem, İstinyePark ve Ankara Next Level mağazalarının yanı sıra www.crateandbarrel.com.tr adresinde dekorasyon tutkunlarını bekliyor.


Geri Dön