26 / 04 / 2024

Cratos Premium J-Lo gelmeyince eğlenceye yöneldi!

Cratos Premium J-Lo gelmeyince eğlenceye yöneldi!

Kuzey Kıbrıs'ta 220 milyon dolarlık yatırımla yapılan Cratos Premium Oteli ikinci yılında her hafta bir konser temasıyla Ajda Pekkan'dan Serdar Ortaç'a kadar 30 sanatçı için 15 milyon dolarlık bir bütçe ayırdı



Açılışında Jennifer Lopez krizi yaşayan Cratos Premium, eğlence konseptine yöneldi. Otel, yaz konserleri için 15 milyon $ bütçe ayırdı
Kuzey Kıbrıs'ta 220 milyon dolarlık yatırımla yapılan Cratos Premium Oteli ikinci yılında her hafta bir konser temasıyla Ajda Pekkan'dan Serdar Ortaç'a kadar 30 sanatçı için 15 milyon dolarlık bir bütçe ayırdı. '30 sanatçı ile 100 dev konser' organizasyonu kapsamında 31 Aralık'a kadar her hafta bir sanatçı otelde konser verecek. Geçen yıl otel açılışı için Jennifer Lopez ile (JLo) anlaşan ancak Kıbrıs Rum kesiminden gelen baskılar nedeniyle konseri iptal eden Cratos Premium Otel, J-Lo olmayınca eğlence konsepti ile Avrupa'yı hedef seçti. Boz Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bozoğlu, eğlence konseptine çok önem verdiklerini söyleyerek Mikanos ve Ibıza'da olmayan bir eğlence konsepti ile Kuzey Kıbrıs'ı Avrupa'nın eğlence destinasyonu haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi. Bozoğlu, '7 yıldızlı oteli başka yerde bulabilirsiniz, daha iyi bir casinoyu başka yerde bulabilirsiniz ancak başka yerde bulamayacağınız bir eğlence anlayışı sunacağımızı iddia ediyoruz ' dedi. Eğlence ile sadece ünlü sanatçılarla konserleri hedeflemediklerini de söyleyen Bozoğlu, ses sistemlerimize 3 milyon dolar yatırım y a p - tık. Shangri-La otellerinin baş ahçısı başta olmak üzere dünyanın en iyi 5 aşçısını transfer ettiklerini söyledi.

DENİZ SUYU İLE GÖSTERİ
Bozoğlu, Q Jazz Bar, Cage Beach Club gibi konseptleri getirdiklerini ayrıca Las Vegas'ta Belaggio Otel'de yapılan ünlü su oyunlarını ilk defa deniz suyu ile yapacaklarını bunun için de 2 milyon dolar harcadıklarını ifade etti. Bozoğlu, 'Premium dünya turu' konsepti ile Ibıza'nın eğlencesi, Paris'in lezzetleri, Las Vegas'ın showları ve Bali'nin dinginliğini tek bir çatı altında sunmayı hedefledik ve bunu başardık' dedi. Bozoğlu, ilk yılı olmasına rağmen otelin geçen yılki doluluk oranının yüzde 90'ını yakaladığını, daha çok Türk misafirlerin oteli tercih ettiğini belirtirken son dönemde Rum kesiminden de turistlerin gelmeye başladığını sözlerine ekledi.

Cratos'u Surinam'a taşıyacak
İstanbul'daki en büyük projelerine de yakında başlayacaklarını söyleyen Bozoğlu, rezidans, ofis ve sağlık turizmi konseptinde bir yatırıma başlayacaklarını da iletti. 55 katlı olacak ve 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilecek proje, 100 bin metrekare kullanım alanına sahip olacak. İstanbul'da Arnavutköy ile Bebek arasında sahip olduklarını arazide 70 odalı bir butik otel projesine de başlayacaklarını söyleyen Bozoğlu, bir diğer projelerinin de Surinam'da Cratos'un aynısını yapmak olduğunu söyledi.


Sabah

 


Geri Dön