26 / 04 / 2024

Cristiano Ronaldo İngiltere'deki evini zararına sattı!

Cristiano Ronaldo İngiltere'deki evini zararına sattı!

Juventus'un Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, İngiltere'de bulunan evini zararına sattı.



Sezon başında Real Madrid’den Juventus’a transfer olarak adından söz ettiren dünyaca ünlü Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, İngiltere ile olan son bağını da zarar da etse kopardı. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Cheshire’da 2008'de 3 milyon 895 bin pound (27 milyon 600 bin TL) ödeyerek satın aldığı lüks malikanesini 3 milyon 250 bin pound (23 milyon TL) fiyata satan  Ronaldo 645 bin pound (4 milyon 600 bin TL) zarar etti.

Fakat Cristiano Ronaldo için bu zararı karşılamak, pek de zor olmayacak. Sezon başında geldiği Juventus ile haftalık 510 bin pound (3 milyon 620 bin TL) kazanan Ronaldo, evinde ettiği zararı 10 günün altında bir zamanda geri kazanacak. Üstelik bu sadece Portekizli futbolcunun yıldızın Juventus’tan aldığı maaş olacak. Cristiano Ronaldo’nun reklam ve sponsorluk gelirleri de bu rakama eklendiğinde zararı karşılama süresi de kısalmış olacak.

MALİKANEDE BİR FUTBOLCUNUN ARADIĞI HER ŞEY VAR

Cristiano Ronaldo’nun zararı göze alarak sattığı lüks malikanesinde beş yatak odası, geniş bir salon, büyük bir mutfak, misafirleri ağırlamak için yemek odası, sinema ve medya süiti, hem küvet hem de duş kabini olan üç banyo, iki giyinme odası, geniş bir bahçe ve manzaralı teras yer alıyor. Ayrıca futbolcuların bireysel antrenman yapabilecekleri özel fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, jakuzi bulunuyor.

Geçtiğimiz Aralık ayının ortalarında Portekizli yıldız tarafından satılığa çıkarılan lüks malikane, oldukça kısa bir süre içerisinde yeni sahibini buldu. Cristiano Ronaldo’nun, satış sözleşmesini imzaladığı ve artık malikanenin yeni sahiplerini beklediği belirtildi.

Cristiano Ronaldo, Manchester’da aldığı ilk mülk olan malikanede 1 seneden az bir süre yaşadıktan sonra 2009'da İspanyol devi Real Madrid’in yolunu tutmuştu. Yaklaşık 10 sene Real Madrid’de oynayan Portekizli dünya yıldızı, bu sezon başında Juventus’a imza attı.

Cristiano Ronaldo İngiltere'deki evini 3.6 milyon euroya satıyor!


Geri Dön