25 / 04 / 2024

Crowne Plaza Istanbul Asia 85 puanla Best in Class oldu!

 Crowne Plaza Istanbul Asia 85 puanla Best in Class oldu!

Uluslararası otel zinciri Intercontinental Hotels Group’un Avrupa, Ortadoğu ve Afrika otelleri arasında yapılan misafir değerlendirme anketinde en iyi iş oteli olarak Haziran ayında da Crowne Plaza İstanbul Asia öne çıktı



58 otel arasında yapılan “Best in Class” değerlendirmesinde  85 puan almayı başaran Crowne Plaza Istanbul Asia’yı, bu defa Crowne Plaza Moscow – World Trade Center ve Crowne Plaza  Ankara  izledi. Crowne Plaza Istanbul Asia Mayıs ayını da birincilikle kapatmıştı. 


İstanbul’un Anadolu Yakası’nda, Pendik – Kurtköy bölgesinde faaliyet gösteren Crowne Plaza Istanbul Asia, Mayıs ayında olduğu gibi Haziran ayında da ‘en iyi iş oteli’ seçildi. Bağlı olduğu Intercontinental Hotels Group’un (IHG) Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’daki otelleri arasında yapılan ‘Heart Beat Misafir Değerlendirmeleri Anketi’nde en fazla puanı alarak iş için tercih edilen oteller sıralamasında birinciliğe oturan Crowne Plaza İstanbul Asia, ayrıca yine Haziran ayında toplantı salonları değerlendirmesinde 100 tam puan almayı başardı.  


Liderliği yakaladık, bırakmaya niyetimiz yok. 

Crowne Plaza Istanbul Asia Genel Müdürü Ergün Demiray, iki ay üst üste olmak üzere elde ettikleri başarının kendileri için büyük önem taşıdığını söyleyerek şöyle konuştu: “IHG’ye bağlı oteller arasında yapılan Heart Beat Değerlendirme Anketleri birebir ağırladığınız misafirlerin ölçümlemeleri doğrultusunda belirleniyor. Son iki aydır bu anketlerde en iyi iş oteli olarak biz liderliğe taşınıyoruz. Bu başarı bizim performansımızı daha da üst noktalara kilitliyor. Bundan sonra da beklentilerin üzerinde bir hizmet anlayışı sunarak bu liderliğimizi sürdüreceğiz” 


İş dünyasının buluşma merkezi…

İstanbul Anadolu Yakası’nın en çok tercih edilen otellerinden biri olan Crowne Plaza Istanbul Asia, 8 katta toplam 73 bin m2’lik kapalı alandan oluşuyor. 336 odası bulunan otel, şehrin yükselen prestijli iş merkezlerine, modern yaşam alanlarına, Formula 1 İstanbul Park'a ve Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı'na komşu konumda yer alıyor. Otel, bünyesinde bulundurduğu 27 salon ve toplamda 9840 m2’lik Crowne Plaza Istanbul Asia Convention Center ile iş dünyasının yeni buluşma merkezi olarak öne çıkıyor. 



Geri Dön