19 / 04 / 2024

Çukurova Tower sonbahar kampanyası! Peşinatı teslimde öde! 360 bin TL 2+1!

Çukurova Tower sonbahar kampanyası! Peşinatı teslimde öde! 360 bin TL 2+1!

Firma: Çukurova Gayrimenkul

Proje: Çukurova Tower

Kartal’ın önde gelen projelerinden Adalar ve deniz manzaralı 36 katlı Çukurova Tower’da başlayan sonbahar kampanyası ile peşinat teslime erteleniyor. Projede 2+1'lerin fiyatları 360 bin TL'den başlıyor



Kampanya ile bir yıl boyunca nakit para ödemeden, Ekim 2014’te teslim edilecek Çukurova Tower’dan ev sahibi olmak mümkün. Yeni kampanya ile Çukurova Tower’dan tercih edilen konut tutarının yüzde 25’i kadar peşinatı teslimde ödemek mümkün. Geri kalan yüzde 75’lik kısım içinse projeye özel faiz oranlarıyla ve 120 aya varan vadelerle kredi alınabiliyor.


Kaba inşaatı biten ve dış cephesi hızla ilerleyen  Çukurova Tower  253 konuttan oluşan 36 katlı bir rezidans projesi. Çukurova Tower’da stüdyo daireler 149 bin TL, 1+1'ler 225 bin TL, 2+1'ler 360 bin TL, 3+1'ler ise 585 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Merkezi lokasyonu ve nitelikleriyle oturmak için konut arayanların yanı sıra yatırımcılardan da yoğun talep gören Çukurova Tower, dünyanın en büyük Adliye Sarayı olan Kartal Adliye’sine 3 km, Kadıköy-Kartal Metro durağına ise 600 metrelik yürüme mesafesinde konumlanıyor. Bağdat Caddesi’ne 15, köprülere 20 dakika uzaklıkta olan proje, Sabiha Gökçen Havaalanı’na ve Kartal-Pendik Deniz Otobüsü İskelelerine de çok yakın.


Çukurova Tower’ın yüzde 90’ını kapsayan yeşil alan ve sosyal tesisleri içinde; kayın ve gürgen ağaçları altında piknik alanı, yürüyüş parkuru, tenis kortu, basketbol sahası, spor merkezi, açık havuz, güneşlenme terası, sauna, fitness ve wellness merkezi yer alıyor. Çocuk oyun alanları, sinema salonu, kafe-bar, bilardo ve oyun salonu eğlenceyle yaşamı buluşturuyor. Puset ve engelli rampaları, konutlara doğrudan geçiş olanağı sunan ev sahibi ve misafir otoparkı, Back-Up tarafından sunulan 7/24 konut yardımı ve concierge hizmetleri Çukurova Tower sakinlerinin yaşam standardını yükseltiyor. Toplantı odaları ise modern ve ferah tasarımlarıyla işlerinizi rahatça sürdürmenizi sağlıyor.


www.cukurovatower.com 

0216 517 55 55


projeye sor



Geri Dön