26 / 04 / 2024

Cuno Park Güneşli nerede Cuno Park Evleri İstanbul'a nasıl gidilir

Cuno Park Güneşli nerede Cuno Park Evleri İstanbul'a nasıl gidilir

Cuno Park Evleri İstanbul 'un gün geçtikçe değerlerlenen en önemli bölgelerinden Güneşli 'de konumu, mimarisi, çevre düzenlemesi ile konforunuzu ve güvenlik, otopark, çocuk parkı ile hayatınızı kolaylaştırmak üzere planlandı... İşte Cuno Park Evleri kroki



Cuno Yapı, 2005'den beri anahtar teslim inşaat projeleri ile seçkin bir hedef kitleye yüksek standartlarda zevkli yaşam alanları sunmayı sürdürüyor.

şžehir merkezinde kolay ulaşılabilen bir lokasyonda olan proje, hem kullanım hem yatırım amaçlı olarak yatırımcıya artı değer katıyor.

Proje; yüksek kalitede malzemeler ve modern mimari anlayışla yaşam gustosu olan ve butik hizmet almak isteyen kişiler hedeflenerek hazırlandı.

Orkide, Kamelya, Lilyum ve Frezya adları verilen dört tip daire bulunmaktadır.     Tüm daire tipleri metrekare olarak fark ettiği halde, hepsi maximum konfor sağlanabilmesi için ( 3+1 ) düzeninde planlandı.

Evler ve tapular hemen teslim edilebilir. Anahtar teslimi olan daireler hertürlü altyapısı ve donanımı tamamlanmış bir şekilde sahiplerine teslim edilir.

Projeyi yakından görmek,fiyat polikasını ve ödeme koşullarını öğrenmek istediğinizde CUNO PARK GÜNEşžLİ satış ofisi yetkilileri size yardımcı olacaktır.

http://cunopark.cunoyapi.com

Cuno Park Evleri ulaşım krokisi:

 

 


Geri Dön