20 / 04 / 2024

D Yapı, Trump Towers AVM'yi anlatıyor! Tıklayın ve izleyin!

D Yapı, Trump Towers AVM'yi anlatıyor! Tıklayın ve izleyin!

D Yapı, Mecidiköy'de hayata geçirdiği Trump Towers projesinde yer alan Trump Towers Alışveriş Merkezi'ni görücüye çıkardı. Füsun Yılmaz Phillipson ve İlder Tokcan'ın kameraların karşısına geçtiği lansmanı www.emlakkulisi.tv ekibi izledi...



Trump Towers Alışveriş Merkezi lansmanını izlemek için tıklayın!

TRUMP TOWERS AVM ÇOCUK KATI İLE İSTANBULA BİR İLKİ GETİRİYOR

Mecidiyeköyde alışveriş ve yaşam anlayışına yeni bir renk katmak üzere harekete geçen, rezidans, ofis ve AVM karması olarak kurgulanan Trump Towers Alışveriş Merkezi, Şubat 2012de kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Önde 39 katlı rezidans bloğu, arkada 37 katlı ofis bloğu ve arada AVMsi ile kurgulanarak yeni bir yaşam alanı sunan Trump Towersın gurur verici bir yapı olduğunu dile getiren D Yapı Genel Müdürü İlder Tokcan, mağazalarda şu anda kendilerinin yapacağı hiç bir şeyin kalmadığını ve şubat ayında açılışı yapmak istediklerini dile getirdi.

Rezidanslarda yaşamın başladığını söyleyen Tokcan, şu anda 60 kişinin yeni evlerine taşındığını, ofislerin ciddi bir kısmının kiralandığını ve gelecek birkaç habere göre bu doluluk oranının yüzde yüzlere yaklaşacağını dile getirdi.

Rezidansları satacaklarını, ofis ve AVMyi kiralayacaklarını belirten Tokcan, Rezidanslarda metrekareyi 7 ile 9 bin dolar arasında bir fiyat bandında satıyoruz. Ofislerin metrekare kiralama fiyatı ise 35 ile 45 dolar arasında değişirken mağazalarda bu rakam 40 dolar civarında yoğunlaşıyor. Tabi 14 dolara da, 130 dolara da mağaza kiralamak mümkün diye konuştu.

ÇOCUK, ÇOCUK, ÇOCUK

Projede 43 bin metrekarelik bir alanın AVMye ayrıldığını belirterek sözlerine başlayan Trump Towersın satış ve pazarlama danışmanlığını üstlenen FYP Satış Koordinatörü Füsun Yılmaz, 175 mağazada faaliyet göstereceklerini kaydetti. Burada spor, alışveriş, yeme içme, fitness, eğlence, sinema ve farklı aktivitelerin yanı sıra en önemli kısmın 9 bin metrekarelik bir katın çocuklara ayrılmış olmasını gösteren Yılmaz, ana konseptin bu mantık üzerine kurulduğunu kaydetti.

Artık insanların çocuk merkezli yaşadıklarını ve İstanbulda bu tür çocuklara hitap eden bir AVMnin bulunmadığına dikkat çeken Yılmaz, Buradaki çocuk katında küçükler öylesine bulunmaktan dahi keyif duyacak. Ücretsiz kayak alanı, yeme içme alanları, kapısız ve tamamen kendi başlarına olacakları bir oyun alanı kurguluyoruz. Ayrıca birde en iyi oyunların sergileneceği tiyatro yer alacak dedi.

Çocuklara özel alışveriş merkezi konseptinin ilk ve  tek olduğunu belirten Yılmaz,Disneyland Tiyatrosu ile çocuklar sınırsız eğlenceyi bir arada yaşayabilecek. 600 oturumlu Disney Tiyatronun yanı sıra her köşesinde heyecan yaratan gizli aktivitelerin yer aldığı çocuk katı, yeni teknolojilerle donatılmış platformları ile çocukları büyülü bir dünyaya davet edecek. Türkiyede ilk defa gerçekleşen wii platformu ile çocuklar eğlencenin tadına varacak. Kendi başlarına eğlenirken istenirse bu çocuklara eğitimli birer abla da eşlik edecek. Alışverişler Mothercare, Benetton, Catimini, Bg Store, Toyzz ve İmaginarium gibi markalardan yapılacak. Çocuklar kollarına takılan ve içine para yüklenen bilekliklerle kendi başlarına oynayacak ve daha sonra da katın girişinde konumlandırılan yeme içme mekanlarında kendilerini bekleyen anne ve babalarının yanına dönecek diye konuştu.

AVMnin Türk  markalarına ağırlık vereceğini belirten Yılmaz, Tabi diğer yabancı ve kaliteli markalarda yer alacak. Kadınların, erkeklerin, spor yapanların birbirini rahatsız etmeyeceği, sokak ile bağlantının kopmadığı, rezidans bloklarından ve ofislerden çarşıya girişlerin bulunduğu bir yaşam merkezi kurguluyoruz dedi.

Kendi projesi olarak birde 1500 metrekarelik terasta Mayıs ayından itibaren sokak yeme içme mekanlarının açılacağını dile getiren Yılmaz, Burada sokakta gördüğümüz farklı eğilimleri hitap eden küçük kornerler açılacak. İnsanlar çarşıda dolaşır gibi buralardan bir şeyler alıp yiyebilecekler. 3 farklı terasta üç farklı restoran olacak. Tabi yine burada da Türk damak tatları ağırlıklı olacak dedi.

Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com


Geri Dön