28 / 03 / 2024

Dağ Mühendislik Tual Comfort!

Dağ Mühendislik Tual Comfort!

Firma: Dağ Mühendislik

Proje: Tual Comfort

Dağ Mühendislik Tual Comfort projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede toplam 480 adet konut yer alıyor.



Yeni projeler için düğmeye basan Dağ Mühendislik Ispartakule'de hayata geçireceği yeni projesi için ön talep sürecini başlattı.

Dağ Mühendislik'in Ispartakule projesi Tual Comfort adıyla inşa edilecek. Projede 480 adet konut yer alacak.

Dağ Mühendislik Tual Comfort!
Dağ Mühendislik Tual Comfort detayları haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Dağ Mühendislik Tual Comfort!

Ispartakule Tual Comfort projesi 6 blok şeklinde yükseliyor. Arsa alanı 24 bin metrekare olarak belirlenen Ispartakule Tual Comfort projesinde 20 adet ticari üniteye de yer veriliyor. 

Yüzde 30 ya da yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabilen Ispartakule Tual Comfort projesinin teslimlerinin 2023 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Dağ Mühendislik Tual Comfort!

Tual Comfort fiyat listesi!
Tual Comfort fiyat listesi kapsamında en düşük konut bedelinin 1 milyon 950 bin TL olduğunu belirtebiliriz.

Projede; çocuk oyun alanları, sauna, buhar banyosu, Türk hamamı, özel otopark alanları, fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, yeşil alanlar, 20 ticari üniteli alışveriş caddesi mevcut.

Dağ Mühendislik Tual Comfort!

Dağ Mühendislik Tual Comfort lokasyon
Dağ Mühendislik Tual Comfort lokasyon bilgisi kapsamında proje Pelit Çikolata Müzesi’ne 4 kilometre, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne 6,5 kilometre, Mall of İstanbul AVM’ye 12 kilometre, Küçükçekmece Gölü’ne 4 kilometre, otobüs durağına 120 metre, İstanbul Havalimanı’na 38 kilometre, en yakın eğitim kurumuna 300 metre, Olimpa AVM’ye 7,5 kilometre, Venezia Mega Outlet AVM’ye 20 kilometre, E5 Karayolu’na 9 kilometre mesafede yer alıyor.

Web: https://www.tualcomfort.com/

Tual Comfort 15 soruda tüm detaylarıyla! 

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com
 


projeye sor



Geri Dön