19 / 04 / 2024

Daikin Altherma Flex Isı Pompası tanıtıldı!

Daikin Altherma Flex Isı Pompası tanıtıldı!

Isısan ve Daikin, 9 Kasım 2010"da Hilton İstanbul Otel"de düzenlediği ürün tanıtım seminerinde œDaikin Altherma Flex ile ilgili detaylı bilgileri katılımcılarla paylaştı



 Bosch Grubu"nun termoteknoloji şirketlerinden Isısan Isıtma ve Klima San. A.şž. ve Daikin Klima Pazarlama Ltd. şžti yenilenebilir enerji alanında teknolojiler üretmeye devam ediyor. Fosil yakıt kullanılan sistemlere göre daha çevreci olan ve enerji maliyetlerini düşürmek isteyenlere ideal bir çözüm sunan œDaikin Altherma Flex Isı Pompası düzenlenen ürün tanıtım semineri ile tanıtıldı.

Bosch Termoteknik Ortadoğu Satışlarından Sorumlu Isısan Isıtma ve Klima San. A.şž. Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Selman Tarmur gerçekleştirilen lansmanda açılış konuşmasını yaparak şunları dile getirdi:

œHepinizin bildiği gibi son yıllarda ısıtma-soğutma sektöründe enerji tasarrufuna önem veren ve enerji verimliliği yüksek ürünler revaçta. Isısan ve Daikin gibi bu alanda faaliyet gösteren önemli markalar da dünya genelinde bu konuya odaklanmış durumdalar. Bu alanda ciddi yatırımlarımız ve yanımızda Daikin gibi enerji tasarruflu ürünler konusunda uzman olan güçlü bir marka bulunmaktadır. Bugün burada Daikin uzmanlığı ile tasarlanan yeni œDaikin Altherma Flex Isı Pompasını ürün gamımıza eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Geliştirdiği teknolojiler ve ürünleriyle çevre dostu olan Isısan ve Daikin yenilikçi uygulamalarıyla yeni ürünler sunmaya devam edecektir.    

Daikin Altherma Flex Isı Pompası ürün tanıtım seminerinde Daikin Europe NV İş Geliştirme Yöneticisi Sayın Alexis Herinck dünyada ve Türkiye"de ısı pompalarının kullanımı ile ilgili bilgileri iletirken, Isısan Klima - Havalandırma Sistemleri Ürün Yönetimi ve Pazarlama Departman Müdürü Sayın Turhan Karakaya"da ürün özellikleri ile ilgili bilgileri katılımcılar ile paylaştı.


Daikin Altherma Flex Isı Pompası ürün tanıtım seminerinin kapanış konuşmasını Daikin Klima Pazarlama Ltd. şžti. Ülke Müdürü Sayın Takayuki Kamekawa yaparak şunları dile getirdi;

œTürkiye pazarındaki iş hacmimizi müşterilerimiz ve iş ortaklarımızın desteğiyle başarıyla büyütüyoruz. Daikin olarak her zaman pazarda yeni trend oluşturmaya devam ettik ve ediyoruz. Altherma Flex çok kapsamlı bir soğutucu akışkan kontrol teknolojisine sahiptir, bu ürün sadece VRV ile havadan suya ısı pompası sistemlerinin lider üreticisi tarafından geliştirilebilirdi.
Bu ürünümüzün Türkiye"de müşterilerimizin satış öncesi ve sonrası tüm taleplerini ve ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılaması için maksimum efor göstermeye hazırız.

Büyük konut binaları için tasarlanan yüksek kapasiteli havadan suya ısı pompası Daikin Altherma Flex"in tanıtıldığı lansmanda, yenilenebilir enerjilerin kullanılmasının önemi ve ısı pompaları hakkında detaylı bilgiler de katılımcılarla paylaşıldı.


Geri Dön