24 / 04 / 2024

Daikin'den yeni “V serisi” klimalar!

Daikin'den yeni “V serisi” klimalar!

Daikin yeni “V serisi” inverter klimaları ileri teknoloji özellikleri ile ilgi odağı olacak



Isısan geniş yelpazedeki ileri teknoloji ürünlerine yeni bir seri ekledi. Japon klima devi Daikin, yeni “V serisi” ile Isısan ürün gamındaki yerini aldı. Daikin, dünya genelinde aynı anda, yüksek enerji tasarrufu sağlayan yeni “V serisi” split klimalarını tüketicilerin beğenisine sundu.

Daikin yüksek kalite ve enerji tasarruflu, ileri teknoloji split klimaları arasına “V serisini” de ekledi. Çevreci R410A akışkan kullanan Daikin “V serisi” split klimalar, A enerji sınıfı olarak bilinen klimalara göre %30 daha az enerji harcıyor. Çünkü “V serisi” split klimalar, yalnızca Daikin'e özel Swing Inverter kompresöre sahip…Turbo fonksiyonu ile kısa sürede mekânları istenilen konfor seviyesine ulaştıran Daikin “V serisi” split klimalar, otomatik hava salınımı fonksiyonu ile homojen bir hava dağılımı sağlıyor. Sessiz çalışan iç ve dış üniteleri ile yazın yüksek konforlu soğutma sağlarken, kış aylarında da alternatif ısıtma sistemleri arayışı içinde olanlara ideal bir seçenek olarak sunuluyor.

Daikin tarafından geliştirilmiş  Titanyum Apatit Fotokatalitik filtreleri sayesinde bakteri ve istenmeyen kokuları yok ederek, havayı temizleyen “V serisi” klimalar, güçlü ısıtma fonksiyonu ile de kısa sürede istenen sıcaklığa ulaşıyor. Daikin'e özel, korozyon önleyici materyal ile kaplı dış üniteleri ve zor kirlenip çok kolay temizlenebilen materyalden üretilmiş iç üniteleri ile kolayca temizlenebiliyor. Yüksek kapasite modellerinde ise “Intelligent Eye” özelliği ile monte edildiği mekânı sürekli infrared ile kontrol ederek, ortamda 20 dakika boyunca hareket olmadığı durumlarda kompresör kapasitesini minimuma indirerek ilave enerji tasarrufu sağlıyor.

Tüm Daikin split klima modelleri, Türkiye distribütörü Isısan Isıtma ve Klima Sanayi A.Ş.'nin, Türkiye'nin her yerinde yaygın uzman bayi ve yetkili servis ağı ile tüketicinin güven ve beğenisini kazanıyor. 

Isısan Isıtma ve Klima Sanayi A.Ş. Hakkında

Isısan, ülke çapında 400'den fazla bayi ve 350 adet satış sonrası servisi ile ısıtma, soğutma ve havalandırma sektöründe faaliyet göstermektedir.

1975 yılında kurulan Isısan; 1989 yılından bu yana Buderus markalı  yüksek kaliteli ürünlerin pazarlama, dağıtım ve servisini gerçekleştiriyor. Aralık 2006 yılından bu yana da klima devi Daikin'in Türkiye'deki yetkili distribütörü olan şirket; 30 Ocak 2007 tarihinden itibaren de Bosch Grubu'nun Termoteknoloji (Isıtma Teknolojileri) iş kolunun Türkiye'deki temsilcilerinden biri olmuştur. Isısan, 1Ocak 2009 tarihinden itibaren, ısıtma sektöründe Türkiye'nin önde gelen markalarından olan Bosch kombi cihazlarının satış pazarlama ve servis faaliyetlerini de üstlendi.  Böylelikle 51 ilde 180 Bosch Isı Sistemleri bayisi ile pazarın %10'una sahip Bosch marka kombi cihazların satış ve pazarlama faaliyetleri ile servis hizmetleri Isısan'a geçmiş oldu.

Türkiye'de 100. yılını kutlayan Bosch, 1910 yılından bu yana ülkedeki faaliyetlerini sürdürüyor. Bosch Türkiye'de otomotiv teknolojileri, ev aletleri, endüstriyel teknolojiler ve ısıtma sistemleri imalatnın yanı sıra elektrikli el aletleri ve güvenlik sistemlerinin satış ve pazarlamasını gerçekleştiriyor.

 


Geri Dön