Konkordato

Damla Taahhüt Enerji’nin konkordato talebi feragat nedeniyle reddedildi!

Ankara 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, Damla Taahhüt Enerji Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin konkordato talebinin, şirketin feragat etmesi nedeniyle reddine karar verdi.

Ankara 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, Damla Taahhüt Enerji Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin konkordato talebinin, şirketin feragat etmesi nedeniyle reddine karar verdi. Mahkeme, daha önce verilen kesin mühlet kararını ve tüm tedbirleri 30 Haziran 2025 tarihi itibarıyla kaldırdı.

Ayrıca, konkordato komiserler kurulunun görevine de aynı tarihte son verildi. Bu kararla birlikte, Damla Taahhüt Enerji’nin konkordato süreci resmen sona ermiş oldu.

İlan metni:

T.C. 
ANKARA
1. ASLİYE TİCARET MAHKEMES BAŞKANLIĞINDAN
ESAS NO : 2024/485
 
Mahkememizin 30/06/2025 tarih 2024/485 Esas 2025/415 Karar sayılı kararı gereğince; Ankara Ticaret Sicil Müdürlüğü'nün 466*** sicil numarasına kayıtlı DAMLA TAAHHÜT ENERJİ ELEKTRİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ nin KESİN MÜHLET KARARININ KALDIRILARAK, konkordato talebinin FERAGAT NEDENİ İLE REDDİNE,

-Mahkememizce verilen tedbir kararlarının 30.06.2025 günü saat 14.30 itibari ile kaldırılmasına,

-"Konkordato komiserler kurulunun görevine 30.06.2025 günü saat 14.30 itibari ile son verilmesine," karar verilmiştir.
İİK 289/son fıkra gereğince ilanen tebliğ olunur.