25 / 04 / 2024

Dap Dalga Kule Maltepe'de ikinci blok satışa çıktı! 257 bin TL'ye!

Dap Dalga Kule Maltepe'de ikinci blok satışa çıktı! 257 bin TL'ye!

İlk etapta 2 kule olarak projelendirilen Dap Dalga Kule'nin, A Blokunun yüzde 40ının satılması üzerine B Bloku da satışa sunuldu. Proje kapsamında yer alan konutların fiyatları 257 bin TL'den başlangıç gösteriyor...



Kemikleşmiş bir alıcı-yatırımcı kitleye sahip olan DAP Yapının son dönemde ürettiği projeler satış öncesinde talep almaya başladı. Doğru lokasyonda farklı mimari uygulama anlayışını kaliteli inşaat tekniğiyle birleştiren şirketin tüm projeleri yoğun ilgi görüyor. Butik konut liginde faaliyet gösteren DAP Yapı, inşaat sektöründeki canlanmada başı çekiyor.

Kartal-Maltepe bölgesine birbirinden ilginç binalar kazandıran şirket, yelken kulelerle başlayan serüvenini Royal, Burgu ve Dalgayla sürdürüyor. Geçmişte varlıklı kesimin cenneti diye anılan bölge, odağında yer aldığı güçlü ulaşım aksıyla günümüzde de önemini koruyor. Bağdat Caddesine, Metroya ve E-5e çok yakın mesafede konumlanan Dalga Kule, kentsel dönüşüm projesinin pilot bölgesinde yer alıyor. Dünyanın en büyük Adalet Sarayına, Sabiha Gökçen Havaalanına, Pendik Yalova Feribot İskelesi ve Pendik Marintürke yakınlığının yanı sıra denize 800 adımda kavuşma sözü veriyor.

Projeye çok yakın konumda olan Tekele ait yer renove edilerek üniversite ve kampüs alanına çevrilecek ve binlerce öğrenciye eğitim imkanı sağlayacak. Kartal Adliyesinin Yüksek İstinaf Mahkemesi olarak yeniden yaşama geçecek olması bu alanda yoğun bir personel ve ziyaretçi trafiğini işaret ediyor. Bölgede pek çok AVM, eğitim kurumu ve hastanenin yanı sıra yapımı planlanan bir fuar ve kongre merkezi de bulunuyor. Geçmişten günümüze önemli bir sahil ilçesi olan Maltepe, insanların yaşamak için can atacağı bir cazibe merkezine dönüşüyor.

Dünyada ve ülkemizde ilk defa kullanılan bir mimariyle, deniz dalgasından esinlenerek tasarlanan DAP Dalga Kule, dalgaların zeminden itibaren dikey yükselerek bulutları yakaladığı 22şer katlı 2 kuleyi işaret ediyor. Dış yüzeyde camların yansıma hareketleriyle kuvvetlenen mavilik, sonsuz deniz ve gökyüzü manzarasıyla kucaklaşıyor. Adalar, havuz, bahçe ve şehir manzarasıyla bütünleşiyor.

Projenin yüzde 80 gibi geniş ve önemli bir bölümü yeşil ve sosyal alanlar için ayrıldı. Dört mevsim kullanılan açılır-kapanır yüzme havuzu, yürüyüş ve koşu parkurları ve çok amaçlı spor sahasının yanı sıra sosyal tesis bünyesinde fitness center, sauna, Türk Hamamı ve masaj odaları gibi keyifle değerlendirilebilecek alanlar, açık ve kapalı otoparklar bulunuyor. Blok üstlerindeki rooflarda ise 360 derecelik manzaraya hakim dev jakuziler yer alacak.

Daireler, kullanıcısına ve özellikle yatırımcısına yurt dışında hayli yaygın olan oturmadığın dönemde kirala modeliyle alternatif kazanç imkanı sağlayacak.

Projede iki adet rezidans konut bloğu, A Blokta 178 adet konut, B Blokta 176 adet konut ve 15 adet dükkan olmak üzere toplamda 369 üniteden oluşuyor.

Büyüklükleri 45 ila 105 metrekare olarak değişen Single (stüdyo), Suit (1+1) ve Grand Suit (2+1)lerde 70 m2lik suit dairelerin fiyatları 257 bin liradan başlıyor. Yüzde 30 peşinatla 36 aya kadar firma bünyesi kapsamında vadelendiriliyor.

444 33 39

www.dapyapi.com.tr

www.dalgakule.com


Geri Dön