16 / 04 / 2024

Dap İzmir'de topraktan senetle satış fırsatında son gün!

Dap İzmir'de topraktan senetle satış fırsatında son gün!

Firma: DAP Yapı

Proje: DAP İzmir

İzmir'in Bornova İlçesi'nde 2 blok halinde yükselen Dap İzmir'de 1 yıl kira garantisi sunuluyor. Projede topraktan senetle satış fırsatı bugün sona eriyor..



Dap Yapı'nın İzmir'in Bornova İlçesi'nde hayata geçirdiği Dap İzmir, 50 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. Toplam 707 konut ve ticari alanlardan meydana gelen Dap İzmir, 31 ve 32 katlı iki ayrı kule olarak yükseliyor.

Topraktan senetle satış fırsatının sunulduğu Dap İzmir'de 50 ay 0 faizle ödeme yapılabiliyor. 1 yıl kira garantisinin sağlandığı Dap İzmir'de 14 bin 950 TL'den başlayan peşinat ve sabit 2 bin 300 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı bugün sona eriyor. 
 
Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire alternatiflerinin sunulduğu Dap İzmir'de daireler 37 metrekare ile 209 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip.

Dap İzmir'de 1.616 metrekare büyüklüğünde sığınak alanı, müzik odaları, moda ve tasarım kütüphanesinden farklı birçok sosyal alana kadar özel ayrıntılar bulunuyor.

Dap İzmir de topraktan senetle satış fırsatında son gün!

“İzmir’in doyumsuz deniz manzarasında lüks yaşam keyfi” sunulan Dap İzmir'de daire fiyatları ise 299 bin TL'den başlıyor.  Projede yaşamın 36 ayda başlaması planlanıyor.

Dap İzmir, yatırımcılarına, metro, çevreyolu ve tramvay hattı gibi çok yönlü  ulaşım avantajı  sağlıyor. 


Tel: 444 93 27
Web: http://www.dapizmir.com

 


projeye sor



Geri Dön