23 / 04 / 2024

Dap Petek Residence hemen teslim olarak satışa çıktı!

Dap Petek Residence hemen teslim olarak satışa çıktı!

Dap Yapı, farklı mimarideki projelerine bal peteğini ekledi. Taksim'de yer alan Petek Residence hemen teslim olarak satışa çıktı. Sıfır faizle 72 ay vade yapılıyor




Vazo, Tango, Burgu ve insan formlu Adanı Kule gibi farklı mimariye sahip projeler hayata geçiren Dap Yapı, bu geleneğini yeni projesinde de devam ettirdi. Dap Yapı, İstanbul Taksim'de bal peteğinden esinlenerek tasarladığı 450 milyon lira büyüklüğe sahip Taksim Petek Residence'yi satışa çıkardı. 182 bağımsız bölümden oluşan Petek Residence'nin inşaatı tamamlanırken, teslime hazır daireler 700 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Taksim Petek Residence projelerinde sat-yap yerine yap-sat modelini uyguladıklarını söyleyen Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Henüz lansman yapmadan portföyünıüzdeki müşterilerimize projenin yüzde 58'ini sattık. Taksim'in göbeğinde hemen teslim bir projeyi ayda 2 bin 500 dolar taksitle, kendi bünyemizde 72 ay sıfır faizle satışa sunuyoruz. Bizans döneminde bile böyle vade yoktur. Bitmiş bir ürünü alıp kira öder gibi oturacaklar. Hiçbir şirket bitmiş bir ürünü 72 ay vade ile satışa sunmaz" diye konuştu. 

Dönüşümden petek çıktı

Ziya Yılmaz, Petek Residence'yi Taksim'de 4 parseli birleştirerek, bir kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirdiklerini söyledi. Taksim'de yükseklik sınırı bulunduğunu hatırlatan Yılmaz, "Yatay mimaride bir proje düşünürken aklımıza bal peteği geldi. 


Ben de arıları çok severim. Sonunda müzeye konacak enteresan bir yapı ortaya çıktı. Arılardan esinlendik ve Taksim'de, tıpkı Gaudi'nin eserleri gibi benzeri olmayan bir başyapıt geliştirdik" dedi. Şehrin merkezinde projeler geliştirmeye devam edeceklerini ifade eden Yılmaz, Taksim'de yeni projeler için arsa arayışlarını sürdüğünü, Maslak, Mecidiyeköy ve Levent'te yeni projeler planladıklarını ifade etti. 


Rezidansların tamamı balkonlu

112 rezidans, 15 ofis ve 5 mağazadan oluşan Taksim Petek Residence'de rezidansların tamamı balkonlu olarak tasarlanırken, üst katlarda yer alan dairelerde teras alanları da bulunuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 seçeneklerine sahip rezidans daireler, suit, grand suit ve king suit olarak tasarlandı. Dairelerin büyüklüğü 103 ile 239 metrekare aralığında değişiyor. Ofislerin büyüklüğü 92 -142 metrekare arasında bulunurken ticari ünitelerin büyüklükleri 183 metrekareden başlıyor. Projede metrekare fiyatları 7 bin dolardan başlıyor. Proje için yaklaşık 1.5 yıl çalıştıklarını ifade eden Ziya Yılmaz, 2 ay sonra projeyi teslim etmeye başlayacaklarını kaydetti. Yılmaz, projenin Taksim'de olması nedeniyle yabancı yatırımcıların da ilgi gösterdiğini söyledi.


Bölgenin kaderini değiştiriyoruz

DAP Yapı olarak gittikleri her bölgeye değer kattıklarını anlatan Ziya Yılmaz, "Birçok bölgenin kaderini değiştirecek noktaya getiriyoruz. O bölgenin 5 yılda yapacağı primi 2 yılda yapmasını sağlıyoruz. Petek Residence'de de böyle olacak" dedi. 

 

Web: http://www.dapyapi.com.tr/



Vatan Emlak Rehberi


Geri Dön