19 / 04 / 2024

DAP Tango Kule'de 259 bin TL'ye!

DAP Tango Kule'de 259 bin TL'ye!

Firma: DAP Yapı

Proje: Tango Kule

Stüdyo ve 1+1 daireden oluşan Dap Tango Kule projesi dans eden insan figüründen esinlenerek tasarlandı. Projede ev fiyatları 259 bin liradan başlıyor



2014 yılının son ayında konut teslimleri gerçekleşecek olan Dap Tango Kule projesi Maltepe'de Burgu Kule projesiyle aynı parsel üzerinde yükseliyor. DAP Yapı'nın hayata geçirdiği  Tango Kule  projesi 10 bin metrekarelik parsel üzerine kuruluyor.


129 adet stüdyo, 63 adet 1+1 suit dairelerden meydana gelen Dap Tango Kule projesi farklı mimarisiyle dikkat çekiyor. Dans eden kadın ve erkek figüründen esinlenerek tasarımı yapılan projede fiyatlar 259 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede firma bünyesinde yüzde 30 peşinatla 36 ay vade yapılıyor. Ayrıca isteyenler banka kredisi de kullanabiliyorlar. 


Tango Kule'de single adı verilen stüdyo dairelerin alanları 43 ile 62 metrekare, suit adı verilen 1+1 dairelerin alanları 56 ile 79 metrekare arasında değişiyor.  70 milyon liralık yatırımla yapılan Tango Kule projesinde 192 adet daire yer alıyor.


12 dükkandan oluşan özel bir çarşısı bulunan Tango Kule projesinde otel konseptinde A plus rezidans olan Tango kurumsal yönetim sistemiyle işletilecek ve “oturmadığın dönemde kirala” modeli uygulanacak.


Maltepe'de inşa edilen Tango Kule projesinde 5 yıldızlı otel konforu, lobi, danışmanlık, kat hizmeti, 7/24 özel güvenlik, yürüyüş parkurları, kapalı otopark, açılır kapanır 4 mevsim yüzme havuzu, cafe ve restaurantın yer aldığı a plus rezidans hizmetleri sunuluyor.


21 katlı olarak tasarlanan Tango Kule projesi iç içe geçerek kenetlenen bina tasarımı, dış cephede camların renk oyunuyla beslenerek smokin giymiş bir erkek ve dore elbiseli kadın figürüne dönüşüyor. Marmara Denizi ve Adalar manzaralı proje sağlıktan eğlenceye, alışverişten spora her türlü kompleksi bünyesinde barındırıyor.


444 33 39 


http://www.tangokule.com.tr   


Sinem ÖZTÜRK



projeye sor



Geri Dön