18 / 04 / 2024

DASK'tan günde 40 kuruşa deprem sigortası bilgileri!

DASK'tan günde 40 kuruşa deprem sigortası bilgileri!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) www.facebook.com/dask adresindeki Facebook sayfasında yayına giren Günde 40 kuruş adlı uygulamasıyla hem zorunlu deprem sigortasına dikkat çekecek hem de uygulamayı kullananlara ödüller verecek



DASKın Facebook sayfasına üye olup Günde 40 kuruş uygulamasını indirenlerin karşısına her gün zorunlu deprem sigortasıyla ilgili yeni bir soru çıkacak. Katılımcılar sorulara doğru yanıt verdikçe kumbaralarına 40 kuruş atacaklar. Uygulamayı kullananlar her 40 kuruş karşılığında yeniden ödül sıralamasına girerek kazanma şanslarını artıracaklar.

DASK Yönetim Kurulu Başkanı Selamet Yazıcı, Bu uygulamayla amacımız, zorunlu deprem sigortasının toplumun tüm kesimleri için ulaşılabilir, uygun fiyatlı bir sigorta olduğunu anlatmak. Her gün kumbaranıza 40 kuruş atarak zorunlu deprem sigortası poliçesi sahibi olabilirsiniz mesajını eğlenceli bir şekilde vermeye çalışacağız. Sorularımızla da takipçilerin zorunlu deprem sigortasıyla ilgili daha fazla bilgi edinmesini sağlayacağız dedi.

Soruları yanıtlamanın yanı sıra arkadaşlarına davet gönderenlerin ödül kazanma olasılıkları daveti kabul eden arkadaş sayısı kadar artacak. Yarışma kapsamında her 50. kişiye zorunlu deprem sigortası poliçesi, her 340. kişiye iPod Shuffle, 7778. kişiye de iPad hediye edilecek.

DASK Facebookta yeni projeleri, interaktif uygulamaları ve hediyeli yarışmalarıyla yer alıyor. Kurumun etkinliklerinden güncel bilgi ve fotoğraflara Facebook sayfasından ulaşılabiliyor. Sayfada deprem öncesinde, sırasında ve sonrasında yapılması gerekenler, zorunlu deprem sigortası ve kurum hakkında detaylı bilgiler içeren sekmeler de bulunuyor.


Geri Dön