26 / 04 / 2024

Delmar Yapı, Kurtköy'de Elit Grand Palas'ı satışa çıkardı!

Delmar Yapı, Kurtköy'de Elit Grand Palas'ı satışa çıkardı!

Delmar Yapı, Kurtköy'de Sabiha Gökçen Havalimanına 5 dakika mesafede hem ev hem de ofis olarak kullanılabilecek 532 konutluk Elit Grand Palas projesini satışa çıkardı. Lüks saraylardan esinlenilerek tasarlanan prodjede yeşil bina kriterleri esasa alındı



Ağırlıklı olarak Kurtköy'de lüks konut projeleri geliştiren, ilçede Elit Yaşam Konakları ve Elit Perla Palas projelerinin ardından 532 konutluk 'kervansaray' konseptli Elit Grand Palas projesini satışa çıkaran Delmar Yapı, Amerikalı ortağı JBS Development LLC şirketi ile aynı bölgede yeni bir projeye daha başlamayı hedefliyor. Sabiha Gökçen Havaalanı'na 1 km mesafede 30 dönümlük bir arazide proje geliştirmeye başladıklarını açıklayan Proje Koordinatörü Ümit Güzelbey, 500 milyon TL yatırımla bölgede havaalanına en yakın mesafede gerçekleştirilen ilk karma projeyi gerçekleştireceklerini kaydetti.

Güzelbey, "2012 yılı sonunda inşaatı ve satışlarına başlayacağımız proje kapsamında 1.000 konut, 5 yıldızlı bir otel, alışveriş merkezi ve ofis bloğu yer alacak. Proje, Sabiha Gökçen Havaalanı'na en yakın karma proje olacak" açıklamasını yaptı. Projede yer alacak 5 yıldızlı otel ile ilgili olarak yerli-yabancı otel zincirleriyle şimdiden görüşmeler yaptıklarını söyleyen Güzelbey, "Proje, değerli bir arazi olması, konumu gereği yabana zincirleri cezbeden bir lokasyonda. Görüştüğümüz otel grupları arasında ABDli bir zincir de var. Eğer anlaşırsak Türkiye'ye ilk kez girecekler" diye konuştu.

Kartal'da da proje geliştirmeyi hedeflediklerini ifade eden Güzelbey, Delmar İnşaat'ın yakın döneme ilişkin planlarına değinerek Kurtköy'de Elit Grand Palas adında bir projeyi satışa çıkardıklarını kaydetti. 532 konuttan oluşan Elit Grand Palas'ın "kervansaray' konseptiyle lüks saraylardan esinlenilerek tasarlandığını söyleyen Güzelbey, şöyle devam etti:

En küçük ev 166 bin TL

"Elit Grand Palas'ta Avusturya, Almanya, İngiltere ve Arap ülkelerindeki lüks saray konseptlerinden etkilendik. 10 bin 680 metrekare üzerine oturan, 55 bin metrekare inşaat alanı bulunan projede yeşil bina LEED sertifikası kriterleri esas alındı. Ekim'de inşaatına başlayarak 30 ayda teslim etmeyi planladığımız proje de Sabiha Gökçen Havalimanı'na 5 dakika mesafede yer alacak." Saray konforundaki dairelerin hem ev hem de ofis olarak kullanılabileceğini söyleyen Güzelbey "Projede 45-92 metrekare l+0ların fiyatları 166-246 bin lira, 65-109 metrekare 1+1lerin fiyatları 234-356 bin lira, 109-115 metrekare 2+1lerin fiyatları ise 413-433 bin TL arasında yer alacak" diye konuştu.

Kişiye özel asistan ve konut kiralama hizmeti sunulacak

Açık-kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, buz pateni, bowling, bilardo, mini golf, tırmanma duvarı, Türk hamamı, SPA, sağlık merkezi, lounge, kat bahçeleri, restoran ve kafe/barın yer alacağı Elit Grand Palas'ta kişiye özel asistan ve bireysel konut kiralama hizmeti de sunulacak. Projede vale park, resepsiyon, ev oda temizliği gibi rezidans hizmetlerin yanı sıra, Elit Asistant sistemi kapsamında daire sahipleri ev temizliğinden, çocuk bakımına, kuru temizlemeden kişisel güvenliğe kadar değişen exclusive rezidans hizmetleri; uçak-otobüs bileti rezervasyonları gibi kişisel ulaştırma hizmetleri; doğum günü, parti, evlilik yıldönümü gibi organizasyon hizmetlerini de alabilecek. Projede verilecek emlak danışmanlığı hizmeti ile de ev sahipleri dairelerin kiralanması, kiralama sonrası takibinin yapılması ve satışa çıkarılması konusunda profesyonel hizmet alacak.

www.delmaryapi.com

0216 482 70 70

VATAN Emlak


Geri Dön