19 / 04 / 2024

De’Longhi İtalyan esintilerini mutfağınıza taşıyor!

De’Longhi İtalyan esintilerini mutfağınıza taşıyor!

Kahvenin doğal aromasından vazgeçemeyenlerin bir numaralı tercihi De’ Longhi Kombi Kahve Makinesi, Cappucino’ dan Latte’ ye, Filtre kahveden espressoya kadar birçok çeşit kahveyi mutfağınıza taşıyor...



İtalyan şıklığını tasarımlarına yansıtan De’Longhi, Kombi Kahve Makinesi BCO 264B ile kahveye dair aradığınız her şey bir arada. Kahvenin doğal aromasından vazgeçemeyenlerin bir numaralı tercihi De’Longhi Kombi Kahve Makinesi, Cappucino’dan Latte’ye, Filtre kahveden espressoya kadar birçok çeşit kahveyi mutfağınıza taşıyor. 

Dünyada kahve makineleri ile öne çıkan ve kahve tutkunlarının tüm isteklerine cevap verebilen De’Longhi, Kombi Kahve Makinesi ile istediğiniz tüm kahve çeşitlerine tek bir makine ile ulaşmanız mümkün. De’Longhi kahve makineleri evde ve ofiste kahve keyfinize ayrıcalık katıyor. Özel zamanlayıcısı ile istediğiniz saatte kahveniz hazır. Güne kahve ile başlamayı tercih edenler için akşamdan zamanlayıcıyı kurmak yeterli.


Bir kahve makinesinden daha fazlası


Filtre kahve, espresso, latte ve barista usulü cappucino çeşitlerini aynı makinede bir araya getiren De’Longhi Kombi Kahve Makinesi, kahve severlerin vazgeçilmezi olmaya aday. Evinizde cafe havası yaratacak olan De’Longhi kahve makinesi ile sevdiklerinize birbirinden lezzetli kahveleri kolaylıkla hazırlayabileceksiniz. 


De’Longhi Kombi Kahve Makinesi, tam kıvamında cappuccinolar için süt, buhar ve havayı mükemmel şekilde birleştirerek zengin ve krema kıvamında köpük elde ediyor. “Tat Seçici” özelliği ile tek tuşla yumuşaktan serte, dilediğiniz lezzette bir kahve elde etmek mümkün hale geliyor. Özel tasarımlı damlatmaz musluğu sayesinde, kahvenizi servis ederken makinenizden su damlama ihtimalini de ortadan kaldırıyor. 


Mutfaklarında şıklık ve rahatlığı bir arada görmek isteyenlerin ilk tercihi olan De’Longhi Kombi Kahve Makinesi kahveyi sıcak tutmak için ısıtıcı tabanı, paslanmaz çelik kazanı ve bulaşık makinesinde yıkanabilen özel cam karafı ile mutfakların vazgeçilmezi oluyor. 


www.delonghi.com.tr 


De’Longhi ürünlerine; Bimeks, Media Markt, Saturn, Teknosa, Carrefour, Migros, Kipa, Tansas, Metro, Praktiker, Bauhaus, Darty ve Electro World’un tüm Türkiye çapındaki mağazalarından ulaşabilirsiniz. 


De’Longhi Filtre Kahve Makinası için tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 599TL’dir.



Geri Dön