29 / 03 / 2024

Demet Akalın, İstinye Seba Sitesi'ne taşındı!

Demet Akalın, İstinye Seba Sitesi'ne taşındı!

Demet Akalın 22 Ocak’ta evlendiği Önder Bekensir’den 27 Temmuz’da boşanmıştı. Ayrıldıktan 1 gün sonra da barışmışlardı. Beykoz Acarkent’te oturan çift köprü trafiğinden sıkılnca taşınmaya karar verdi



Demet Akalın 22 Ocak’ta evlendiği Önder Bekensir’den 27 Temmuz’da boşanmıştı. Ayrıldıktan 1 gün sonra da barışmışlardı. Beykoz Acarkent’te oturan çift köprü trafiğinden sıkılnca taşınmaya karar verdi. Yeni adresleri; Demet Akalın’ın eski sevgilisi İbrahim Kutluay ile bir dönem yaşadığı İstinye Seba Sitesi’ndeki evi. Demet Akalın hatıralarla dolu evinin dekorasyonunu A’dan Z’ye değiştiriyor.
Posta

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

Sevgilisinin işi için ev değiştiriyor

Demet Akalın'ın boşandığı eşi, şimdiki sevgilisi Önder Bekensir, Levent'te 'Abajur' adlı bir mekan açarak yeniden işletmeciliğe dönüyor. Bekensir en büyük desteği ise sevgilisi Demet Akalın'dan alıyor. Bekensir mekanını tanıtmak için yakın dostlarına bir davet verdi.

BEYKOZ'DAN İSTİNYE'YE
Konuklara kendi elleriyle yaptığı mantıdan ikram eden Akalın sevgilisinin mekanına daha yakın olabilmek için evini de taşımaya karar vermiş. Beykoz'da Acarkent villalarında oturan Demet Akalın şimdi İstinye Seba Site'sindeki evine taşınıp sevgilisine daha yakın olacakmış.
Güneş/Şahin Büyükkaya


Geri Dön