24 / 04 / 2024

Demir İnşaat yeni yatırımlara imza atmaya hazırlanıyor!

Demir İnşaat yeni yatırımlara imza atmaya hazırlanıyor!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, önümüzdeki günlerde hem yurtiçinde hem de yurtdışında çok sayıda projeye imza atmaya hazırlanıyor.



30 yılı aşkın bir süredir inşaat sektöründe faaliyet gösteren Hamit demir önümüzdeki günlerde hem yurtiçinde hem de yurtdışında çok sayıda projeye imza atmaya hazırlanıyor.


Yurtdışında Almanya ve Ukrayna’da projelerin devam ettiğini söyleyen Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir İran’da da projeye yapmaya çalıştıklarını söyledi.


Ayrıca İstanbul dışında ilk olarak  İzmir  ve Yalova’da proje yaptıklarını anlatan Demir şu bilgiyi verdi:


İzmir’de iki proje birden yapıyoruz. Karşıyaka-Bayraklı’da bir kentsel dönüşüm projesi yapıyoruz. Ayrıca içinde rezidans, otel ve alışveriş merkezi olan Yalova projemiz de çok konuşulacak. Bu projeyi bir Arap yatırımcı gurubu ile birlikte yapıyoruz.


Sektöründe 30 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösterdiklerini kaydeden Hamit Demir, sektörün gelişmesine ciddi katkılarda bulunduklarını vurguluyor ve yeni projelere bu dönemde başlama cesaretlerine ilişkin şu bilgileri veriyor:


Her projemizde öncekinden bir adım daha ileri gidiyoruz. Çünkü her projemizden son inşaat teknolojilerini kullanıyoruz.


Ayrıca deprem güvenliğinden mimariye kadar önemli projeler geliştirmeye devam ediyoruz.


Sektörde güvenin sembolü haline geldik. Yakaladığımız bu başarı, bizim sektördeki değişime ayak uydurabildiğimizi hatta sektörde öncü rol üstlendiğimizi gösteriyor.


Örneğin Demir Romance projemizle Beylikdüzü’nü, Demir La Vida projemizle de Büyükçekmece’yi akıllı ev teknolojileriyle tanıştırdık. Her iki bölgede de inşaat standartlarını yukarı taşıdık.


Bu dönemde değişik yerlerde kentsel dönüşüm projelerine giriyoruz. Göktürk’te yapıyoruz. Seyrantepe’de çok kaliteli bir proje için bütün hazırlıkları bitirdik.


 



Hediye Boztemur/Yenigün 


Geri Dön