19 / 04 / 2024

Demir Romance Beylikdüzü ulaşım!

Demir Romance Beylikdüzü ulaşım!

Firma: Demir İnşaat

Proje: Demir Romance

Demir Romance Beylikdüzü ulaşım bilgileri kapsamında projenin adresi haberimizde yer alıyor. Projede yer alan daireler 1+1, 2+1, 3+1, 3.5+1, 4+1 ve 4.5+1 şeklinde müşterilere sunuluyor



Demir Romance projesi, Beylikdüzü Bölgesi içinde yükseliyor.  Demir Romance  Beylikdüzü ulaşım bilgileri öncesinde projeden bahsedelim. 


Demir Romance Beylikdüzü projesi,  Demir İnşaat  tarafından yükseliyor. 7 bloktan oluşan projede konutlar, villalar ve ticari üniteler bulunuyor. 


Demir Romance Beylikdüzü Evleri kapsamında konut sayısı 766,  villa sayısı 27 ve ticari ünite sayısı ise 60 olarak belirlendi. 


Demir Romance Beylikdüzü ulaşım!




Demir Romance Beylikdüzü Evleri içinde fitness centerdan yürüyüş yollarına, saunadan oyun alanlarına ve dans eğitim merkezine kadar sosyal alan seçenekleri bulunuyor. 


Demir Romance Beylikdüzü Evleri satılık konut tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 3.5+1, 4+1 ve 4.5+1 şeklinde tasarlandı. 


Demir Romance Beylikdüzü Evleri satış fiyatları metrekare birim olarak 2 bin 750 TL'den başlangıç gösteriyor. Demir Romance Beylikdüzü Evleri teslim tarihi 2015 yılı olarak planlanıyor. 


Demir Romance Beylikdüzü Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 5 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Sonrasında ara ödeme yapılan projede banka kredisi ile vadelendirme yapılıyor. 


VİDEO: Bu haberle ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.Tv'de izlemek için tıklayın



Demir Romance Beylikdüzü ulaşım!

Demir Romance Beylikdüzü ulaşım : Adnan Kahveci Bulvarı Erdem Cad. No.3 Beylikdüzü - İstanbul


Demir Romance Evleri Beylikdüzü iletişim bilgileri

Telefon: 444 2 116

Web adresi: www.demirromance.com


projeye sor



Geri Dön