23 / 04 / 2024

Demir Romance Konutları adres!

Demir Romance Konutları adres!

Firma: Demir İnşaat

Proje: Demir Romance

Demir Romance projesinde daire bedelinin yüzde 5'lik kısmı peşinat olarak ödendiğinde daire sahibi olunabiliyor. Projede daireler, villalar ve ticari birimler yer alıyor. İşte Demir Romance Konutları adres...



Demir İnşaat imzası ile yükselen  Demir Romance  projesinde satışlar devam ediyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. 


Demir Romance Konutları adres bilgileri kapsamında; proje AVM'lere, okullara, E-5'e yürüyerek 5 dakika, havalimanına 15 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor. 


2015 yılının ağustos ayında teslim edilecek olan Demir Romance Evleri'nde 776 adet konut, 28 adet villa ve 60 adet ticari birim yer alıyor. 


Demir Romance projesinde Türk hamamı, bilardo salonları, tenis kortu, açık yüzme havuzu, bisiklet parkuru, dinlenme ve güneşlenme terasları, kreş, diyetisyen hizmeti, dans eğitim merkezi ve yürüyüş yolu  mevcut.


5 bin TL peşinat ödemesi ile daire sahibi olunabilen Demir Romance Konutları'nın 5 bin 141 metrekarelik kısmı sosyal alan olarak dizayn edildi. 


Demir Romance Konutları adres

Adres: Adnan Kahveci Bulvarı Erdemli Cad. No:3 Beylikdüzü/İstanbul 


Demir Romance iletişim

Telefon: 444 2 116

Web adresi: www.demirromance.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön