25 / 04 / 2024

Demir Romance'ın ofislerinin metrekaresi 6 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Demir Romance'ın ofislerinin metrekaresi 6 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Demir İnşaat, Beylikdüzü'nde gerçekleştirdiği ve Ağustosta teslim etmeyi planladığı 776 konutluk Demir Romance'ın ticari alanlarının satışına metrekaresi 6 bin liradan devam ediyor.



Demir İnşaat tarafından İstanbul Beylikdüzü'nde geliştirilen ve ağustos ayında yaşamın başlayacağı Demir Romance projesinde ticari alan satışları devam ediyor. Projenin oturanların yanı sıra bölge halkına da hizmet verecek olan Romance Çarşı kısmında konumlanan ticari alanları metrekaresi 6 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 60 bağımsız bölümden oluşan ticari alanların büyümlükleri 25 ila 1500 metrekare arasında değişiyor. Proje hakkında bilgi veren Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Demir Romance'ın ticari alanlarını oluşturan Romance Çarşı'nm birbirinden ünlü markalara ev sahipliği yapmaya hazırlandığını söyledi. 




776 DAİRE BULUNACAK 

Projede 22 bin metrekarelik yeşil alanı ve sosyal alanlarıyla farklı bir yaşam tarzı sunmayı hedeflediklerini belirten Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, projenin daha çok oturum amaçlı tercih edildiğini, satışları büyük ölçüde tamamlanan projenin bölgenin yeni çekim merkezi olacağını kaydetti. Ağustos ayında teslim edilmesi hedeflenen Demir Romance projesinde toplamda 776 daire ile birlikte 60 adet ticari birim ve 28 adet villa bulunuyor. Akıllı ev teknolojisine sahip Demir Romance'ta 1 + 1, 2 + 1, 3 + 1, 4+1, 4.5 + 1 gibi 14 farklı daire ve 28 villa seçeneği sunulurken, aydınlatma, ısıtma ve soğutma sistemi kontrol altına alınarak yüksek oranda enerji tasarrufu da sağlanacak. 



DEMİR, ROMANCE İLE EVLERİ AKILLANDIRDI 

Yüksek oranda enerji tasarrufu sağlayan akıllı ev teknolojisine sahip olan Demir Romance projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1 gibi 14 farklı daire ve 28 villa seçeneği sunuluyor. 170 bin metrekare brüt inşaat alanına sahip olan projede 22 bin metrekare özel peyzaj yeşil alanlar, yürüyüş ve bisiklet yolları bulunuyor. Demir Romance projesinde çocuk yüzme havuzu, çocuk parkı, dans eğitim merkezi, dinlenme ve güneşlenme terasları, bisiklet parkuru, kreş, açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kortu, basketbol sahası, fitness ve diyetisen hizmeti, oyun alanları gibi imkânlar mevcut. 



Habertürk


Geri Dön