25 / 04 / 2024

Demir Romance'ta Babalar Günü'ne özel indirim fırsatı!

Demir Romance'ta Babalar Günü'ne özel indirim fırsatı!

Firma: Demir İnşaat

Proje: Demir Romance

Demir Romance Evleri Demir İnşaat imzasıyla Beylikdüzü'nde yükseliyor. Demir Romance projesinde Babalar Günü'ne özel, Temmuz'a kadar sürecek yüzde 10 iskontoya ilave olarak 10 bin TL indirim uygulanıyor.



İstanbul Avrupa Yakası’nda yükselen  Demir Romance  Evleri 170.000 metrekare brüt inşaat alanında kurulan ve 22.000 metrekaresi özel tasarlanmış peyzaja ayrılan alanda hayata geçiriliyor. Projede konut teslimleri hemen yapılıyor.



Beylikdüzü Demir Romance Evleri Demir Romance, toplam 7 bloktan, 776 rezidans konut, 28 villadan oluşuyor. Projede yüzde 25 peşinat sonrasında kalan tutar 1,09 faiz oranı üzerinden taksitli olarak ödeniyor. 



Demir Romance'ta 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda bir salon, 4 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Projede  1+1 daireler  480 bin TL'ye satılıyor.



Demir Romance'ta Babalar Günü'ne özel, Temmuz'a kadar sürecek "Bu 10 Numara Kampanyayı Ancak Babanız Yapar" kampanyası ile "Kat bahçeli evlerde yüzde 10 iskontoya ilave olarak 10 bin TL indirim" uyguluyor. 



Demir Romance konut alacaklara açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kortu, basketbol sahası, dans eğitim merkezi, SPA merkezi, koşu ve bisiklet parkurları, çocuk oyun alanları ve spor kompleksi gibi sosyal alanlar sunuyor


Demir Romance iletişim bilgeri


Adres: Adnan Kahveci Bulvarı Erdemli Cad. No: 3 Beylikdüzü/İstanbul

Telefon: 444 2 116

Web adresi: www.demirromance.com



Dialan AÇIKGÖZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön