23 / 04 / 2024

Demora Hotel'e HRS tarafından 'En Kaliteli Otel Ödülü' verildi!

Demora Hotel'e HRS tarafından 'En Kaliteli Otel Ödülü' verildi!

Dünya çapında, her fiyat kategorisinde 250 binden fazla otel bulunan veri tabanı ile elektronik otel rezervasyonu imkanı sunan HRS, Ankaralı Demora Hotel'e 'En Kaliteli Otel Ödülü'nü verdi...




Dünya çapında, her fiyat kategorisinde 250 binden fazla otel bulunan veri tabanı ile elektronik otel rezervasyonu imkanı sunan HRS, Ankaralı Demora Hotel'e 'En Kaliteli Otel Ödülü'nü verdi. Geçtiğimiz yıl ekim ayında başkentte kapılarını açan Demora Otel, 'Tatlı uyku' konsepti altında, işadamlarına kaliteli bir uyku sağlamak adına çeşitli uygulamalar gerçekleştiriyor ve toplantıya gidecek konukları için tıraş köpüğü, bornoz gibi hizmetlerin yanı sıra rahat uyku için özel yastık menüsü seçenekleri sunuyor. 

 

Demora Hotel Genel Müdürü Değer Duru, toplantı turizminde çok daha nitelikli hizmete ihtiyaç duyulduğunu söyledi. İş dünyasında butik hizmet döneminin başladığını ifade eden Duru, "Ankara siyasetin yanı sıra iş dünyasının da merkezi haline geldi. Başkentin özellikle toplantı turizmi alanında öne çıkmak için yeterli alt yapısı bulunuyor ancak daha çok tanıtıma ihtiyacı var. Bu doğrultuda uluslararası toplantıların Ankara'da yapılması için çalışmalar başlatılmasının gerekiyor" dedi. 

Çıtayı yükseltti 

 

Demora Hotel'in iş toplantıları için özel butik çalışmalara imza attığını belirten Duru şunları söyledi: 

 

"64 adet standart, 5 adet süit, 1 adet de engelli odamız, profesyonel kadromuzla çok özel konaklama, yeme-içme imkanlarıyla dolu ayrıcalıklar sunuyoruz. Başkente iş amaçlı gelen misafirlerimizin beklentilerini en üst düzeyde karşılayarak öncelikle Türkiye'nin iyi otelleri arasındaki yerini perçinlemek ve dünya otelleri arasına girmek istiyoruz. Smart, Elegance, Active, Private toplantı odalarımızla VIP hizmet veriyoruz. Başkentte iş toplantıları yorucu ve hızlı geçiyor. İşadamları otelde kaldıkları süre içinde küçük molalara ihtiyaç duyuyor. Dinlenmek, okuyabilmek için rahat, konforlu ve keyifli bir ortam sağlıyoruz."


Dünya


Geri Dön